[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
場場雙冰雙惡 剩低就對面都有鬼龍 隻野本身太屈 改完都仲係打爆其他neutral 改一改ap最多咪唔使逆屬都比佢強姦
Mud shot都要啦,成地mud boy,巨沼加hydro cannon打撚晒
charm可以減攻加氣,儲氣堅慢
E家bullet seed改到mud shot咁快 遲啲可能一地都係草
我諗到A耶樹
係,仲要攻擊力低到扣人一滴

火箭兵團都打唔死
即刻多咗火系
唔洗升螳螂
所以點解一早屌 N 記
要畀啲舊寵學絕板技就係咁解

屌完, 又走嚟出一個極難拎既elite TM
N 記班人真係離地離到
其實好簡單

啲max cp < 2500 既
就 10,000 星塵開 2 技

啲max cp 2501 ~ 3500 既
就 30,000 星塵開 2 技

其他
就 50,000 星塵開 2 技
同 當年 英雄聯盟 (LOL) 差唔多
練熟左 就 nerf 到仆街
迫人練第 2 隻
我隻無腳鬼洗左前後400糖架屌
調返轉咁諗
無龍就無charm
好多噴火龍 通常搭隻奇異花
N社想對戰有多啲寵可以出場係好事,唔好來來去去都係嗰幾隻,但呢隻game要養一隻野真係好浪費資源同時間
鬼龍招奇異之風 宜家要打多一下先出到, 屌佢老母, 扣傷仲要NEFF能量
但係都快過shadow ball la叫做
Pvp幾多傷?我未有ow
45傷,快SB一下,屌....

仲要頭先有場因為我無閂GAME再開,招OW仲係50傷無更新到,狂禁都唔比我出
搞到4-1 5連唔到

BTW 生態又轉左,多番大力蛙
屌好嬲
最尾一set狂lag搞到1:4
有場完全乜掣點㩒都冇反應
跌返落去2564分
鬼龍一早就應該要nerf啦,唔明有咩好嘈,
本身一隻體質上已經屈機,比佢歐洲buff一次就已經可以打埋剋屬咁制,本身點計好成場點打無用

Btw大地之力廢左,多左人有腳鬼龍轉做影襲,防超同美夢神危了

利申:rank9垃圾
有腳覺得合理

我講無腳果隻 nrff傷50 》45合理

但仲要打多一下先出到 40 > 45氣

無腳得尼招大技快咋 屌佢
master league 個pool 本身都已經細 現在再少一隻

真係次次都mirror match 鬥iv 同lag
ML最勁果三隻 飛機 鬼龍奶左野

開始膽心鋼龍

兩隻最愛既龍出事既話 慘過中武肺
龍息太勁要nerf
鬼 鋼龍 蓋 尼3隻4心就一定 然後就係包剪揼
咁有腳鬼龍升爆左都劏得
幾時郁埋螳螂 今日第一隻巨沼打佢諗住贏硬 佢雙盾頂哂啲水炮 跟住招技加左攻 直接揼死埋我後面架飛機 鬼龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞