[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
r8係好多換寵高手,但最炆係,我估佢會換寵,但無換,跟手明明睇住對面條撚屌未換寵,先出大絕,到我按個下都未見佢換,出完大絕先見條撚屌換左寵,連續兩次都係咁,大好形勢輸左,真係嬲到好想打鳩對面條負碌狗一身
原來有人都係咁

出大技畫技能果陣都未換寵既

到出大技打落去變左另一隻

應該bug 黎

正想timming見肥仔鬼仔換 係一個換出黎 對手係岩岩好出技畫能量
我估佢多數會換,但睇到實一實無換到我先出
Lag半秒已經贏變輸
是旦啦
唉打唔上仲跌咗
2:3 2:3 3:2 2:3 3:2
打完5 set結論
已經放棄咗泥蛙
螳螂唔錯 冇遇過火系lead
不過遇到大力蛙都係GG
正式推出咗 ?
Double左係屋企都係掂到一座
一座都掂唔到佢嗰個距離使撚double 咩on99
手頭上有幾隻高IV又叫做易捉嘅寵(因為我住果到無地圖所以要易捉為前題,各位可唔可以比下意見,睇下great league同ultra league點組好

Great league
Meditite, drowzee, okmanyte, seismitoad, mantine, barboach, kadabra, sneasel, weezing

Ultra League
Zangoose, scyther, poliwrath, clefable, kangaskhan, alakazam, weezing, starmie, viluplume
2016年玩左一陣依家回歸左一個星期多啲
今日真係好日子
今朝見到佢更新左40米改做80米內都轉到GYM
令我岩岩好可以玩到場屋企附近GYM團戰
5星土地雲黎 一條友實唔夠打 好彩有其他人係到
打嬴左後用哂本身為數唔多嘅金銀果都捉唔到
點知頭先黎左一次PVP對戰4勝後又抽中土地雲
之前抽中8隻草泥馬(之前唔識野睇個樣以為好野黎)
不過捉幾多次都唔會走 唔似團戰咁用哂白球就88
結果用哂為數唔多嘅黑藍波士多啤梨
最後用多過50個紅波終於捉到 87iv唔算太差
屬性好特別又飛行又地面

仲有今日唔知乜事狂出未見過嘅呀呀球菇
好多都係百變怪扮 結果成功解到卡住係到好耐嘅任
以前2016年玩左一排都冇遇過一隻 頭先一獲4隻
親宜家捉野儲塵啦
無可能架wor
應該冰拳先快過
有lag 凡事都可能
泥巴魚好似great league 好用
Mud shot / thunder shock 儲氣超快
低攻高防高HP
Mud bomb + discharge 大技
great league生態鏈
鯰魚>泥巴魚>鋼雀>草>鯰魚
泥巴怕 水草冰地 GL meta怕哂咁濟

係出招快
打左落去換寵冇扣血
GL 1,24,5,6都多人用,UL 頭5隻啦,有撞屬你要揀下,可以夾埋啲type effectiveness,一定要剋到鋼,妖,龍
開咗二技的耿鬼
原來咁勁
係1500 完全用唔着
去到2500 原來可以剋咁多隻常見惡妖

肉騰騰扭patpat 好正
二技開真氣彈?
一定要對方無盾先放出黎
對打就算鬼龍都贏半條血
呢期吹裝甲超夢夢風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞