[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
老噴食原始之力會double
佢好彩都係claw
泥贏鬼龍喎,惡剋鬼仲要勁快出得,但殺左鬼龍之後睇下有冇能力儲到招技,冇就要即轉噴儲多啲氣,我估噴最多爆到一次加一下龍爪,如果比貝儲太多隻泥就危
一多左d草就拎返隻老噴岀來

燒下燒下好撚正
問題就係佢鬼龍換貝貝龍
我嗰陣時猶豫緊用唔用噴火龍打佢隻貝貝龍
A泥夠血既話食背背一下衝浪之後即換老噴
啱啱連開到兩次原始之力嘅buff 對面俾我狗咁撚
點解PVP入面同一隻寵IV值低嘅會比IV值高嘅有用?
其實iv基本上淨係影響你升嗰隻嘢嘅cp上限 你去到對戰都係睇佢cp值高低 你當iv係潛力值 cp係戰鬥力
2016回歸左2星期玩家,因為唔會出街主要半單機版hea玩緊,係咪好無聊,平時都係捉屋企附近怪算,之前連佔GYM同打團戰都做唔到,但係由原本40米改左80米岩岩好令我掀到,依家日日都有得打團戰佔道館。

當然每日都會打盡25場pvp,勝率得55%,冇乜選擇下有2隻都係2016野,一隻98龍息龍爪啟暴龍同一隻98龍息鯉魚龍,加埋之前解任務捉到隻80巨金怪岩岩湊夠陣容,之後有埋土地雲但同依個陣唔夾,最重要巨金怪存在係反制妖精冰,當然出雙妖精就收硬皮,但咁耐都係遇1次咁,我多數啟暴龍打頭陣,最常撞鬼龍不過唔太怕,我1隻同佢平手2隻剋住佢,9成啟暴龍出招快一步,因為唔算特別落下風,所以廢事換巨金怪,怕對方反換隻剋返你,第二撞得多係巨沿怪,明明又係比我食住,最憎加農水炮,明明去到最後鯉魚龍對佢諗住冇死,點知佢狂出2發,我龍息加咬碎唔算太慢都比佢剩1hp打死
想係高級聯盟玩啲冷門啲嘅嘢,升圈圈熊定班吉拉好?
一回鍋就打PVP 一定資源唔夠, 尼季HEA玩住儲資源再黎啦
熊, 上YT睇下肥仔點用
遇到巨鉗螳螂連升兩次attack buff
一個星期後大師聯盟實收檔,得32LV,係得啟暴龍同鯉魚龍最多,息爪龍同龍息鯉魚龍各有2隻,冇依啲招就唔洗玩,有人用十張卷都改唔中龍爪,我比較幸運
尋日突然突破2350, 今日輸番哂得番2270
master league 又唔使玩(lvl 36, 冇鬼龍鋼龍Melmetal), 睇怕都係tank 哂佢算
係咪大陸講英文果個?
佢應該係外國住
大陸”人”
有個大陸定台灣叫丹尼都可以參考下
好撚野,一開波就卡撚住然後自動彈game
連輸到冇曬心機
尼個時間打好易LAG D鬼仔未訓, 對佢地要連去歐州美州
下晝12點後打既多數亞州, 無咁易LAG
高危時間係12AM - 4AM 季前賽果陣尼個時候收工打,
奶過好多次野
今日唔知聽日事, 佢今次BUFF草系, 令火系多番人用
話唔埋佢轉頭BUFF番鬼龍唔知乜野, 令到惡系番生多人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞