[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好多急凍鳥
背背龍行頭比人打到訓係到,早上跌左成90分
由6/7成勝率 變到唔識打
要點整
輸到懷疑人生
終於由開波而來第1次輸曬5場
係咪今日唔應該再打落去
輸lag輸運
連輸2場應該休息同轉陣
一升完巨沼就首遇啟暴龍

最唔撚gur係依樣
同上次首玩瑪狃拉就首遇路卡
那來的冰鳥, 5場有4場對家行頭
隻game真係贏就贏落去,一比系統克第一隻就會克落去
今日跌30分
琴日成堆a泥, 特登出隻沙漠蜻蜓贏勁多場
今日輸返曬冇曬a泥
輸一場就要變陣
要快過系統
三合一都見到
新來報道.岩岩開始玩,有幾個問題想問問。
1.打緊道館既時候,點解對方愈來愈多精靈?(有時見得2,3個精靈守住個館,就去打,愈打愈多精靈,變成6隻。有時就算6隻,我去打,明明打死幾隻,但對方又可以不斷放精靈入黎?)乜唔係打緊道館,唔可以加入精靈住咩?

2.我自己精靈守館既時候,明明餵食加cp會愈補愈少,而且餵10次就唔可以再餵。點解我攻對方既時候,佢既精靈點打都好快滿返血?

唔該晒bro
頭先大家都無盾
對家淨番鬼龍貝貝龍
我噴火a泥
佢出鬼龍我出a泥
佢轉貝貝打,但我無換
最後輸左
老噴打貝貝其實有無著數
對面有開雙技你雙噴火龍肯定死先,
衝浪好快就儲到氣出到, 背背龍有水屬性阻火攻傷害
老噴打貝貝應該老鍊都爆炸烈焰,都打到一半,千祈唔好狂龍爪,唔夠血出另計
1. 由第一隻死計 你有10分鐘去打晒全部落塔 過左 人地可以上返

2. 30分鐘每人每隻可以餵10次 同色就都可以餵
1 一個塔最多坐6隻 你殺一隻就開始計 10分鐘後先可以再放新寵上塔

2 你餵普通生果係加好少 唯一金色提子一野補滿

打1-5星蛋隨機出
出面 5 6部機廢老每個帳隨時幾百粒金提
你一條友一機打 無可能拆到
哦,咁即係好難佔道館。 thanks
哦,咁即係好難佔道館。 thanks
咁下次即係換?
留番a泥打鬼龍?
我諗住老噴夠鬼龍打,佢鬼龍無左4分1血
點知要輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞