[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
a泥dark pulse 咁癲反而無nerf 真係cls
打卡比獸neutral 都扣過半,其他野幾乎秒殺
再加上a 泥既屬性得地屬打到effiective

一隻麻撚煩既野
外國d 人屌得好岩
巨沼王A泥兩隻金手指唔nerf 反而on9

而家隻game 比一小部分有community day hydro canon 既人玩, 其他人入場卷都無

任意朝令夕改更,加埋隻game 本身投資既時間咁高
令人唔想再升野

allin 幾個月時間變垃圾叫人重頭打過,留番d 廢老玩
我拎d 時間玩其他game 無咁谷氣
都有啲麻煩如果遇到精靈
細技通常係惡
等大技出毒系嗰陣時都好慢, 蝕好多,同埋通常精靈都會開保護網
最撚谷氣我回鑊係因為pvp 有rank 打

但我真係打你老母 lag 撚到 又加埋d 行路requirement

咁唔想俾塵人既咪減d獎勵lo 想練下pvp 都好似要求先有 dllm n記
鬼龍基本上可以拎去變糖

無埋ancient power 反擊波克飛機

反正飛機同其他妖系keep 住厚血用charm 輕鬆掃場
痴線,好彩未升鬼龍亂咁nert
我覺得飛機還好
遇到皮皮真係即刻quit
唔係個個都無限糖無無限星塵
都公認呢隻game 升野好撚難

佢同以前d online game 一樣靠nerf 靠整新角色迫你重玩想幫隻game 續命

但你永遠唔知你而家練幾個月既寵會唔會你click制果下變垃圾

我以前就係咁棄左果啲濕鳩呃錢online game
有啲失望pkgo 都咁
首發泥我建議配acid spray
宿命
通常遇到普通夢都輸
裝甲夢就未驚過
頭先有隻confusion普通夢都可以4秒出1次psystrike
50000同75000塵最應該要減價啦(建議跟buddy距離按比例30000同50000)
屌佢老母訓醒就見到2隻鬼龍NEFF
搞撚錯呀
咁多長毛狗
隻隻唔同技
連伏三場
開季前開放鬼龍引人捉
個個升晒就nerf
佢既玩法係邊隻勁nerf 邊隻再創造新一隻屈機獸

咁你班人就不停追不停要課

睇下下次係nerf mud shot, hydro canon, 定charm
20萬塵以上,仲有糖,我一早已經換左百幾粒鬼龍糖,而家可以放住係到先,升野咁麻煩,一改就無左堆心血,塵又好神奇糖果又好,都要時間儲
我隻鬼龍差少少4心buddy,

哂撚哂d 時間
呢幾招係大熱
無腳果隻好似話要NEFF埋儲氣, 要耐D 唔知係咪睇錯
我隻100仲要4心 BUDDY
係,而家omi wind 要等超耐同dragon pulse 差唔多
結果會係 master league 會見少d鬼龍

omi wind 本身既用處就係要快 同打埋果少少血

減慢左咁同shadow ball 有咩分別
已經實裝左拿?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞