[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
飲緊奶茶 噴左
飛機同鬼龍放一隊唔好
咁換邊隻好 睇下有冇 冇野拎黎打龍
冰牙大鋸鱷如何
配hydro cannon同ice beam
對草系都唔失左禮
見你已經配咗巨沼 鬼龍 咁可以加多臭泥, 螳螂 ,卡比都得
你明唔明佢啲招式係跟正傳game
正傳原始之力就係會出buff,你所講既nerf buff既意思係咩先?%?

同埋佢nerf個傷害係因為依家buff唔buff到都好,打平屬既傷害已經好可觀,何況歐洲buff埋?

又係我又有野問
我依隻噴火龍啲招原來已經絶咗版如果冇睇錯的話

但係我睇網上我依set啲招唔算最強,咁我好唔好用TM洗咗佢,定係繼續用
留,自己開poke genie刨精靈圖鑑就知點解
要新招開二技囉
好唔該唒
你依招好野黎,千其唔好洗,如果遲下n記出限屬既賽季好有用
一直覺得night slash肯定唔止12.5
最少有30
咩來
限屬季賽
好撚易buff
Cls
又唔可以同正轉比
正傳回合制
Buff完都硬食一rd
但依加即食
我認為nerf傷害就算,搞埋儲氣真係搵鬼出
依家既非官方比賽,
通常唔同盃賽都會限制屬性參賽(即係例如淨係火水草參加,其他屬性嘅精靈唔俾用),

N社經理有講過會參考,
因為都係大趨勢,如果以後季季都係唔限屬,大家季季都只會用同樣既寵
中咗100iv雲
但係呢隻冰招冇stab會唔會冇咁痛 不過上年12月未儲夠糖升冇hydro cannon
依家pvp大地震,實打到崩潰
A泥搭邊兩隻好
螳螂仲勁唔勁?噴火龍好似強勢咗
啱啱升左隻螳螂 比人屈完係時候屈返人 陣間試下手感 其實想用冰鳥 招技都幾煩 本身又硬又減攻 nerf完ap 就仲勁 2千3左右冇乜人用鋼系

中文版技能改動
(source 逼呿youtube頻道)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞