[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢應該係講依款,不過都係有排既事啦
你見n記 fb jg仲係咁用隻摔角比卡超問人捉到未就知幾撚on9
睇晒人成隊ban定點ban咁set咪整走晒啲弱點寵咪完囉eg 我有入巨沼就set走天狗/花/蜥蜴王
一直都講緊應該參考返正傳/非官方pvp 63玩法,
每人六隻寵,睇完對面隊伍自己再揀三隻出黎打就最公平
嗯,我以為講緊lol嗰款
佢應該係講lol個款,不過都係有排既事啦
你見n記 fb jg仲係咁用隻摔角比卡超問人捉到未就知幾撚on9
屌你老母系統你整我唔死架
15場有11場克住我開頭
但我照贏
逆風全部贏哂既話, 準備上R10
R9都無
季前賽我都試過
其實係明 , 只不過佢英文回返你

我硬係覺得寫中文過去會俾佢wfc , 所以次次都用英文投訴
痴撚線
對家竟然有絕版hurricane 急凍鳥
我隻大力蛙就咁死咗⋯
明,我load完matchup畫面入到去
我隻大力鱷已經俾對面隻花sm到紅血
然後對面儲大技永遠快過我,我換老噴打花佢又跟換老噴,我未儲到blast burn佢已經可以blast burn我
咁就斷咗4勝,多謝n記
糖既話如果PVP打唔上可以諗下坦落去1600分
我小號整到低分基本上可以控制到5 set內3 set四勝2 set控分
你要糖仲輕鬆 大部份3:2 偶爾先整個0:5控分
我小號糖多到倉冇位
前幾日咪儲氣2秒地震震死a泥
和理非咁用英文講la

比著你係佢見人粗口潑婦罵街你都廢事睇
原本諗住出街追raid打雲

但見人講會出第二型態勁啲即刻鳩縮
打定糖先無壞,可能好似鬼龍咁兩隻都有用呢
好心攰,打左咁耐都無98up
你依隻用嚟打2500 唔洗高iv都得 靈獸先用嚟打master league
so far未見過人用佢打2500
見過2次 有次條友仲帶晒三舊雲
捉到咪好我打廿幾場先捉得11隻
捕捉率都唔到5成
我都係十幾隻無隻勁,但個袋又無位放, 又唔敢掉

陣間又update 埋d 仆街野又要0iv 先打到pvp 就掉錯寵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞