[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
依隻9game 唔解決lag問題真係等死
你都贏得幾多
有無隊伍分享
仆街 我剛剛諗到咁砌佢就岀片

由1800打到現在2200已經有d攰

其實應該將個season 整短一半 lag 同bug 果d唔撚使講
點會巨沼行頭架 我r8都未見過鋼柱 佢冰鳥同巨沼掉轉

跟肥仔個陣勁好多我覺得

等陣試下花行頭先
第一次四勝見到單首龍
換入咗沙奈朵 就唔知點解易打咗
明明佢無乜建樹
終於有一日係
三輪3勝
兩輪4勝
然後出咗兩隻聖劍撚
2500來講,奇異花定係2代草主好用啲
巨沼burn shields好喎 match up剩係輸比龍 草系好少見 因為除左打巨沼差唔多輸哂其他
你都岩既

不過都係搓包剪揼架啦, 巨沼頭只係撞花GG
花行頭撞冰火鬼都88
有個大陸仔丹尼d pvp都ok實用

Dllm 唔出開圖雀都算 出成11隻比我仲要冇閃冇高iv
差唔多七八成都係隻鳩羊
不過好難講邊隻出先好啲既 好睇個陣係點 就算一開始比人克要換走 呢啲儲氣咁快二技打擊面咁大既pokemon換返入黎都有機會雙殺對面
依家1900分 keep住三勝兩勝咁
個分無咩變過
其實d人點升到rank10
係咪要成季一直打加每次起碼4勝先升到
求高手指點
同你一樣😂
𣎴過易玩過1500
1500勁多變化 水又多
5勝係+50到70分
Charm 傷害要nerf
Mud shot 蓄氣要減
Rock Slide 能量要加
隻game先有得救
有啲難搞

如果 charm 減左傷害, 可能要加返佢儲氣量

mud shot 既儲氣量主導左鯰魚同巨沼既強勢
但如果連地面屬性 nerf , 鋼就更加強勢

rock slide 岩屬本身都唔太強, 要搞就搞「無恥之力」
個 buff 太屈機, 一中左好似多左半條血咁
妖精系算唔算勁得滯?特別喺2500入邊少左鋼系嘅情況下,就咁用細招就咁減走人半桶血
2500路卡利奧係咪唔入流?
社群日御三家橫行,妖打你中和但都好撚痛你都係唔著數。
應該淨係打到普通系同鬼龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞