[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唉出隻蠟燭得2星但係
A泥食鐵頭都好撚甘
招night snash究竟幾多%buff
次次大力蛙明明屌打佢又buff到輸番
12% 不過只加攻, 都夠屈
我試過鐵柱對佢, 佢第一下就BUFF
再屈我十字剪, 盾唔盾都死
Del 完加可以解任 不過friendship level會回復一樣
呢啲閪技真係好煩 本身又唔係低傷 飛機第一招石開中直接無雙1揪3
飛機唔算屈架啦 佢打七下先儲到氣出 果時都得番1/4血左右

你見識過無腳鬼龍未
儲緊100開技
我試過好多次連buff2次 對家直接離場
Buff1次都1打3啦
仲要兩次
宜家UL我都有用 真係唔錯 不過防脆左d buff左就唔覺
10% x 10% 你都中 投降慳返d 時間仲好

我試過一場用五次ap 都唔中 即刻灰撚左
宜家D人叻左, 季前賽我用鐵柱對人地鬼龍,係咁龍爪
宜家睇YOUTUBE學醒左, 識用AP博BUFF
但真係好少見鬼龍AP博到, 反宜無腳鬼龍,紅螳成日見BUFF
連我用冰鳥行頭,用AP收頭都BUFF到
唔一定係叻左 可能係有塵左一日5 set 都一萬塵
今日做咩多咗咁多人用電龍?
Nerf晒d buff技
仲有無人無腳鬼龍學ow???
Nerf jor 咩?
2/4/2020  技能改動 (小nerf 左無恥之力, 無恥之風,  銀色旋風)

龍小克屬,妖精三圍又天生攻唔高,免強合理既
真係好逆風
通常我都係擺 鬼龍出嚟, 諗住頂草火水
點知 又遇到急凍鳥 又遇到皮皮
屌啦,儲左成幾個月幫鬼龍開ancient power 而家又nerf

點跟得切呀屌你老母
出鬼龍都麻煩
人地超夢成日俾我隻a泥打死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞