[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
個系統真係讀心, 同1ser win 2場之後連續3場剋你lead
之前會犯錯,因為9成息爪啟暴龍打頭陣,只要唔好運第一隻撞飛機個啲,就第一反應換巨金怪,當然人地一定會反換隻至少唔比佢剋嘅磨死你隻巨金,冇左巨金怪下剩返2隻打飛機都係等死,所以我遇到咁嘅情況依家會換龍息鯉魚龍打飛機唔開盾當棄子,雖然打飛機係R痕但至少佢打返你都係正常傷害,至少可以消佢少少血而死

除左第一隻遇妖精/龍息鯉魚龍/或者係普攻有石/妖/冰,其他唔換,包括個啲普攻冇依三隻只係大招有石冰妖,一黎可以用盾擂二黎龍爪快過佢地,打鬼龍55波,打噴火龍略佔上風,因為雖然佢同鯉魚龍都係用黎昆新手個名有龍其實唔係龍系又有龍招,除非普攻係飛行招,但多數係火招打你係R痕,唯一煩有50%機會出龍爪快過我,對鬼龍反而十次有九次都係我龍爪先
所以win 2場要轉team
屌你老母冰柱新落場用lock on兩秒出到地震?
唔係lag到咁呀
定真係有bug
頭先連續2場啟暴龍打頭陣遇巨沼怪,正路應該有優勢,結果竟然係輸,2場都係加農水炮仲快出過龍息龍爪好多,唔知乜料,我網好穩定,打條鐵乜,唔開盾擋又唔得搞到後面冇盾,唔怪得你哋咁憎加農水炮,咁大威力嘅招仲可以快過龍爪,打人得65%傷害都可以扣好多
唔開LAG事
細技儲氣快, HC用氣量又少, 5下一招
所以出招好撚快
龍爪冇理由唔夠加農水炮細技掛?咁真係玩條鐵,設定好有問題,威力低過佢咁多都算,連出招先過佢都做唔到,平時打親多數都係得螳螂個類快過我
關細技事
龍息冇泥產生咁多能量
龍爪係35/8=4.375下
HC係40/11.67=3.43下
自膠,我係想指龍爪需要嘅能量少過加農,但睇返龍息原來同泥巴射擊儲能量差咁遠,咁就奇怪,我之前都試過打不下五次頭陣係巨沼怪嘅都係次次我出龍爪先,係今日唔知仲乜事連續2獲都咁,唔通之前啲人lag機先比我慢?
2500 pvp 啟暴龍無用, MASTER升盡隻啟暴龍食佢水砲扣少好多
遇過但一早知火狗有雷系, 所以我識開盾擋
lag/bug, 我用過冰柱肯定無咁快儲到大技
推介你用大力蛙, 一技有泥巴射擊, 大技爆裂拳搭冰凍拳,
有能力屌打返巨沼怪同埋公廁寵A泥
幾時先master league
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/fv78qy/

冇臭銅錢買1幣pack嘅記得向N記乞
人地儲氣唔出技咋
呢隻game要捉埋心理
佢儲勁耐先出hc, 等你以爲係eq呃你盾
但有時真係出eq無左大半血
頭先打左5場

頭3次用美碌坦就對大力蛙,我開埋十萬伏特打都扣唔夠大力蛙1半,平衡度都低能

跟住2場轉飛機開波,就見巨鉗,席恩

所以哂鳩氣啦

我都懶理,送哂25場拎塵好似以前咁當收藏game 玩咪去好
之前有場仲on9, 一開局唔郁停哂

跟住對方隻巨沼怪就連開4下hydro canon

多多盾都唔夠用死撚硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞