[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我而家都係hea 玩平常心,廢事變左game 玩你
佢系統要趕客咪比佢趕飽佢lu

我最多copy and paste submit 下個問題比niantic
講下balance, covid19 外earn stardust , server lag etc..
佢唔理咪大家唔投緣大家放棄對方,何必勉強
我照樣會儲下寵咁玩ga 又唔洗錢
但pvp 送場棄權姐我廢
本來就係休閒game黎

唯一做到少少野既咪表達下自己意見,最後如果人人都咁講既時候佢間公司都要做野挽留d 客嫁啦
佢係突然變到一隻好chur既game
我玩到4年都係貪佢唔似其他遊戲咁要完全daily task
成日咁樣插花但插完都只有乖乖受死

鬼龍真係太厚血
廿場未見過巨鉗,一轉A超夢夢打頭就遇到
廿場未見過飛機,又係一轉鬼龍又遇到
即刻退場送分算
屌佢個老母,贏完場41,口下鋪就隻隻比人針,輸到05,佢老母玩埋我個份啦
隻大力蛙真係正一撚屌來勁到pk
A夢唯一解決方法
打左5SET, 升左18分, 平均每SET3分
做左數學生才TIM 係5SET 15分
好貴
打完5set 3:2,2:3,4:1,0:5,4:1
好似無打過咁
場數同你一模一樣,

就係場0:5 扣50分.拉低左...埋單升15分
鐵 雲 豬
咁都合理,明知打肥龍63%應該會留,係對方估唔到我下隻係鯉魚龍,連續2隻都係打抗水失算下先輸,其他只要100%傷都扣左大半血,咁未一抽3都得,好膠
GO對戰聯盟第1賽季時間表

第1賽季將會和季前賽一樣,三個各聯盟中將輪流登場。第2賽季目前預計將在5月初開始,但請注意這些目前只是暫定日期。敬請保持關注,我們會隨時更新資訊。

超級聯盟:台灣時間2020年3月14日(星期六)清晨~2020年3月27日(星期五)
高級聯盟:台灣時間2020年3月28日(星期六)清晨~2020年4月10日(星期五)
大師聯盟:台灣時間2020年4月11日(星期六)清晨~2020年4月24日(星期五)
三個聯盟將在2020年4月25日(星期六)清晨~2020年5月1日(星期五)同時開放
第2賽季預計將在2020年5月2日(星期六)清晨開打
4年前有隻大力蛙但IV得7X,加上我先32級,即係頂盡2300CP,差咁多廢事啦,本身雙龍都抗水,我之前打有巨沼怪陣其實都6成勝率到,不過依家知道對方估唔到我出2隻龍失算下先輸, 另外A泥超靚睇得又打得,最想要係佢,試過頭陣肥龍對過一次佢,如果大家都唔開盾唔夠佢抽,已經冇互剋
其實佢出得ML就要開放番LV上限囉, 你逼人打ML D 回鍋3頭LV打撚。1500/2500你冇資源少寵揀心甘命抵, ML真係逼你輸幾LV , 我已經預想到時仆街多兩前重
A夢或皮可斯都可以輕鬆ko大力蛙
所以我通常都搭返隻巨鉗螳螂/A泥cover大力蛙
我而家係黃隊, 我依邊黎講gym嘅數量係藍>紅>黃
如果係想放多啲寵落gym攞多啲coins,係咪應該轉紅隊?
因為藍gym成日6隻full唒,反而紅隊唔易滿,但係間唔中又有空位放隻落去唔駛自己打

個logic係咪咁諗

10k蛋終於有好野
自己放哂6隻先有用
同色人地會照批你落黎
香港gym嘅生態係咁
我唔係香港,所以啲gym還可以
同埋我無理解錯係要比其他隊打落黎先至有coins? 就咁放係到好似無coins?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞