[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
HI到一個GYM 但勁少出5星RAID
然後近近地過兩條街打果個GYM 試過打完返到屋企又見到一個鐘後又出
廢iv
剩係放gym都j死人
1-7號活動,
每日影相會有隨機搞笑精靈(每日五次)
今日打2 set都4:1又有希望打上去
對手只要有入奇異花就全部打少隻
冰雞 螳螂 鬼龍
痴撚線, 一日個生態就轉哂.....個個都怕左裝甲超夢
唔見哂D大力蛙,花頭
第一次見A泥行頭
咪係,唔知d 人邊度黎咁多星塵轉野

爆盡哂玩一日最多咪得3萬星塵
琴日輸到仆街先想揾d新野玩試下裝甲超夢

今次又邊個youtuber 拍片
我未儲夠糖同塵升超夢又轉哂風,好彩未升
唔係見master league 要投資既都大部分投資晒

都唔會手痕開隻超夢係UL 玩搞到現在得返廿萬塵
我16年玩到宜家,升左N隻寵
星塵仲係8位數字喎, 一直無棄有塵升野大有人在, 好正常
YT 搵Armored Mewtwo, 有人拍左片, 裝甲行頭, 都幾勁玩得
其實都係我屋企人keep 住玩都無限塵咁款

自己個acct 雖然係開server 第一個星期開 但無玩成年 得屋企人幫手打raid 都已經有d野唔齊 同唔夠塵
夠啦, 宜家PVP個門檻就係教起左回鍋玩家
BTW, 生態轉左, 今日 3 3 2 4 5 5 , 上番23XX
用背背龍見到一堆大力蛙同花頭
玩咁耐犯最大錯誤係當年啱啱出二技系統
一開始有bug 顯示cost係0星塵
以為新功能大贈送
結果我興奮得滯幫咗二十幾隻寵開二技
當然包括唔少爛IV 或者根本唔需要開二技既寵
到發現已經冇咗百幾萬塵
當一日打十場raid 都係1萬星塵
仲未計時間同課金買卷

退休日日出去city hunting 果啲無得講
所以記得end season claim野果時開定star piece果度都幾萬塵
我識有fd都係咁 點陣鳩禁開振技 禁到佢唔比開 原來無塵
只係顯示錯誤0星

比我地笑左好耐 佢都無左4 500萬塵
無star piece, 課金一盒得3個太貴唔抵玩
仲係r8都叫識玩
我都係得免費果d好心就延長到整個season 1免行打pvp la

過埋下星期就唔知點行3kmwfh 左兩個月
玩兩三個Acc 大號要練 兩個小號開埋技易過去 升多幾野仲好

慳塵方法 但未必靚iv 好似1475 / 2479咁 但好過無
但糖同塵唔夠😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞