[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

10k蛋
咩係三星

如果係咁,姐係上面呢4隻應該係小火龍要諗留唔留?其餘果3隻有90up iv同埋cp都近乎爆
我個人覺得
Iv90up+攻15先留
除非iv98攻14先免強留住
因為可惜
仲未完成蟲王任,捉25隻電好難
姐係上面全部都放得?
屯門公園燈籠魚巢
點解有啲寵明明高IV高PVP, 但係一進化咗個pvp值變到垃圾?
我岩岩回鍋,應該會長玩
如果係咁放哂佢算
巴打回鍋要睇下啲寵係16/17年既,
好多有絕版技,打pvp好好用eg.白海獅、背背龍,千其唔好扔
首先要睇你明唔明pvp值點樣分高低,詳細自己Google,

而你個問題答案就係升完要睇下cp 係咪最接近個聯盟1500/2500既最大值,

Eg當打2500pvp:
奇異種子100iv最大係1129,
咁當然係佢2500 pvp值係最高,

但升到奇異花,
100iv既奇異花最接近2500既cp係得2487 (34LV)
反而iv 1/14/15 既奇異花升到39LV cp可以去到2499,
所以就會有進化左,pvp值反而變低/變高依樣野
Ultra league
冇神獸
唔夠卡比獸糖,唔夠背背龍糖
冇hydro Cannon 巨沼怪,但係有齊其他社群日御三家
Level 唔夠升盡要level 40 先得嘅寵(e.g. 貓鼬)
應該點組隊好?
(stardust 唔係問題,有120萬)
好的,唔該唒
lag 機 中大招唔扣血 打贏人當無打過 呢d先係系統既大佬

輸頭陣都唔一定即輸 上面三件事中一件都會想屌老母
阿羅拉爛泥獸
老噴
奇異花
4點轉2500, 唔好打住呀各位
仲有一日先轉
呢2隻都冇
有咩絕版技
唔係好明
100iv奇異種子最大先1129,同2500差咁遠但係最高
而100iv奇異花最大有2487,唔係仲近2500咩?
見唔見到我2499個句
Thx 試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞