[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我真係無資源開技 都上到r8 不過就難再上
我中新雲
前晚打, 幾SET 死剩最後一隻, 無倒數直接放隻寵出黎, 儲滿氣架,
諗住即刻出技啦, 屌佢LAG 到可以郁果陣對面放緊大技
屌佢搞到2SET0勝扣番108分,白打
我發覺12點-6點打親都中尼個BUG
應該係連線去同美洲果邊打鬼仔先係咁
都係朝早11點到6點前打好D, 起碼係連線去打台仔架仔香港人
唔洗線咁遠
想知go snapshot出色違嘅機率係咪同野外一樣
由冰水boss轉咗做愚人節boss
有A泥,要打了
3星
4勝中了地雲
真係全力打A泥了
而且日頭啲人廢好多
次次凌晨忍唔住玩就輸到仆街
宜家打順丫
鋼柱行頭對面老噴
鬼龍行頭打飛機
轉巨沼要對花頭
唔係講笑, 6SET 我得2,3場順風既, 全部逆風
22XX姐,我以為打緊R10
扯撚爛左條ip線
244x分跌到落239x
上季靠2500上R9 ML開之前已經3200
宜家仲係R8 2200上唔到2300
對過好多勁人, 技術好似Z鬼仔/肥仔咁既換寵時機準過雞啼
但點解會係R8
你老味我想爬上R9姐
送分畀人算
換咗隻鯉魚龍入隊
通街岩技
輸到懷疑人生
2200 都見過唔少雙技鋼柱
屌前兩日就係224x 跌到落214x 唔撚想打

一lag 等於輸得一係差一兩滴血 又或者撞左岀技輸先後

都唔知打得咁辛苦為咩
一係r10la
R9無乜謂
無r9點上r10
Ultra組隊太多選擇 根本冇路捉 贏lead冇lag先叫贏一半
打左n 場raid 隻新雲都捉唔到

打pvp d 大力蛙出dynamic punch 仲快過巨沼怪出surf, 打撚
屋企出閃不良娃
又話raid stop 距離double

全部都walk closer 同try again later
做咩quit tg
其實armored mewtwo 打頭陣幾好用

ultra 無咩惡屬 得alola 泥同隻惡冰果隻玻璃大炮

打其他野psystrike 都痛

如果頭陣中花 or 蛙
2000 ~ 2300 分 ELO hell
因為根本好多人都係畀個系統玩死
抽啲剋死既寵 無得玩啦
我試過 3 隻全剋
屌那星 原來個屋企打raid係要喺80米範圍內 咁就唔好叫屋企打raid啦
只有gym先double, N記出左tweet話技術問題連stop都變到表面上double距離
打咗3場先捉到
同雷電雲一樣捉法
甩尾個下 就車個波上接近最右上角就起碼great

但冇普通技能器
落石唔多敢用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞