[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今日5set都無扣分
Elo hell
寫信屌鳩佢swampert hydro cannon 玩撚哂,要求nerf 哂班撚樣
仲係23XX 輪迴緊, 上唔到2400
宜家改番一日5 SET = 25場啦?
唔係6set咩捉到d仆街路架啦
屌,我都係......明明贏開,突然輸到仆街要轉隊再打過= =
Over over
依加lag到仆街
10場輸左8場無左60分
對面鬼爪三下出龍爪,lag到我都見唔到出招
換寵無反應
畫緊招lag到cut我,得個great
6set係間中有維護之後N記補番1set
琴日輸5場扣50幾
下1set贏4加20幾
啲寵有mud shot已經at least high tier
我得隻社群日留低嘅爛防血閃巨沼唔夠2500,照用,都贏好多
連登仔把自己看得太高
我記得reddit見過有人講類似嘢,咩安排克屬迫你轉team個啲
班鬼佬係唔會信
我都印象深刻抽過電龍 (因為我曾經想用 + 唯一一次見對家用)
對家 巨鉗螳螂 電龍 (tp + dp) 瑪狃拉
咁啱我嗰場出 大力鱷 老噴 巨沼 冇出鬼龍,輕鬆解決對家
咁多日已經化
與其係咁轉陣再比系統克屬
不如以不變應萬變, 對自己個陣比D信心
每一個陣都有弱點
佢要剋你就剋你
Lag屌n記係正常
但剋屬依樣野其實自己覺得都係分實力既一種,

第一隻比人剋其實有好多應對方法,
就好似人地pvp proplayer都可以靠技巧反勝/輸少少,上到rank10,佢地同我地都係一樣面對咁既情況,

大家努力加油啦
將3隻寵轉先後個打法都已經好唔同
屌你老母又lag到cut我畫技畫面
搞到又無4勝
有時真係好撚炆
Dark palus nice都無係扣得少少
屌佢老母4勝呀
有冇人用土地雲打pvp
有隻滿iv
但一街巨沼 同冰糸抗龍
唔知可以搭乜隊
留master or pve啦
地系4哥
同埋應該係另一個形態勁啲,唔好晒糖住練住親密度先就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞