《我的MK妹同桌》(3)

984 回覆
216 Like 6 Dislike
文啊
我覺得那些年好睇嘅原因,除咗佢道出好多人嘅青春遺憾之外,最重要嘅人佢道出大家青春時嘅唔成熟。

會忍唔住去屌鳩螢幕中嘅柯騰。

屌你!你去追返沈佳宜咪得囉!

佢都追出嚟同你講大笨蛋啦,你咁都唔明?你衝返去攬住佢咪搞掂囉。

佢會叫你唔好搞喱啲活動,都係擔心你咋,真係鍾意你又點捨得見到你受傷?

個個都會屌柯騰戇鳩,因為係入面見到曾經嘅自己。

喱啲說話其實係對自己講⋯⋯

如果我當初足夠成熟,係咪就唔會失去呀詩?

好多人慢慢習慣,然後將其視為理所當然,喱啲係我哋嘅通病。

我並無將呀詩對我嘅好視為理所當然,而係將呀詩唔會走,唔會離開我視為理所當然⋯⋯

當呀和拖起沈佳宜嘅手,我最擔心嘅就係邊個會成為呀詩嘅「呀和」。
你嗰句樓豬係想講我定純粹想叫我
盡量
我知大家未必想睇喱part
但其實好需要大家嘅支持
純粹想叫下你
唉樓主記唔記得我,我話要棄故,但最後都係追到live,屌你樓主,套那些年我睇左3次,3次都喊到仆街,之後仲有套星空,唉,真係好中,但依家望番轉頭,雖然真係覺得中學嘅自己好尻,好垃圾,但咁純真嘅戀愛,真係中學先有。
Btw 想推推周杰倫首退後,當年真係聽到喊,可惜依家佢奶共,唉

故事有起有落先好睇 雖然睇到好辛苦
但的確係寫得好先會令讀者咁有共鳴
底褲兄咩事
Ps其實我留意到你個名好耐
冇呀,凳你可惜
我中學係毒撚溝唔到女被人收兵嗰啲人嚟
我都唔係靚仔,真係靠把口
但咁又點呀,咪又係違憾一世
都係不過而家有個好女朋友,好幸福
你可以的
我都唔知 無奈嘅都要接受
未來冇人知
咁恭喜你先
但靜靜雞同你講
就算依家我有女朋友,都會掛住中學果個,真係會記一世
珍惜佢呀,唔好令自己後悔
一齊走到最尾既未必係最深刻既一個是常識吧
係,最愛果個未必係同你結婚果個
好彩我啲ex都太仆街冇呢種感覺
反而會ff以前曖昧過但無疾而終既人如果一齊左既日子會點
唔係 呢part先好睇
先苦後甜
加油書生 加油啊強
出個文先好唔好
呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞