[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
根本冇睇過breaking bad既on9先會唔明開頭黑白片,冇撚睇過bb就睇bcs係想點撚樣
mike 集集都冇對白咁濟,但真係好撚好戲

勁到唔撚洗訓
今集好撚癲 50分鐘無悶場

眨下眼就睇完
Jimmy仔今集幫Mike果part好趣緻

佢真喺驚死人唔知佢跟梗背包佬

生硬到 方死人唔知

Btw mike個part反跟蹤再比人反跟蹤 同埋今集一次過出番哂咁多brba d人

騰哂雞但又好興奮有得做spy
Gus真係 停車場果幕個樣好得人驚
根本冇睇過breaking bad既on9先會唔明開頭黑白片,冇撚睇過bb就睇bcs係想點撚樣

其實冇問題
不過冇睇過bb應該唔會留意bcs
今次有埋人證 仆街了

睇得出Howard都知Chuck條仆街為左整死Jimmy可以有幾痴撚線
但又要默默咁陪佢玩

今次點睇Jimmy都甩唔到身
chuck個樣次次都睇死jimmy咁款 真係好想打獲佢
最好綁住佢 之後開著哂d電器

睇到Jimmy傷心又嬲個激動樣 好心痛 Kim同佢講果part
喺佢屋企出面插哂天線鑊,24小時圍住間屋射撚死佢

最撚得人驚係有睇過brba但都睇唔明果班人
今次有埋人證 仆街了

睇得出Howard都知Chuck條仆街為左整死Jimmy可以有幾痴撚線
但又要默默咁陪佢玩

睇到Jimmy傷心又嬲個激動樣 好心痛 Kim同佢講果part

一開頭以為Kim知道左之後會嬲jimmy
s2個陣kim好似話過再做埋呢d野就絕交之類(?)
今次有埋人證 仆街了

但又要默默咁陪佢玩

其實Kim S2果陣已經知呢單野 知道之後即刻打Jimmy
(呢度好cute)

但同Chuck攤牌關鍵時刻佢都揀企係Jimmy果邊
我覺得除左因為鐘意Jimmy之外,佢都有少少私心,因為幫Jimmy可以贏返個客
今次有埋人證 仆街了

但又要默默咁陪佢玩

(呢度好cute)

我覺得除左因為鐘意Jimmy之外,佢都有少少私心,因為幫Jimmy可以贏返個客

係喎 太耐唔記得左呢到
希望gene個時間線 Kim仲在生 講多d佢地兩個
今次有埋人證 仆街了

但又要默默咁陪佢玩

(呢度好cute)

係喎 太耐唔記得左呢到

希望Vince唔好搞阿Kim呀
但通常咁好嘅女人都無好下場
由好憎pig fucker變到無咁憎佢
由無咩感覺到好撚撚阿哥
由好憎pig fucker變到無咁憎佢
由無咩感覺到好撚憎阿哥
幾時會有個個好撚肥既保鏢出現

Never forget.

加埋另外果個就成為A team
今次有埋人證 仆街了

但又要默默咁陪佢玩

(呢度好cute)

係喎 太耐唔記得左呢到

希望Vince唔好搞阿Kim呀
但通常咁好嘅女人都無好下場

應該唔會死
但可能同Jimmy完全反面之後唔做律師,求其返鄉下搵人嫁左佢算
之前Kim講過自己hometown同Gene返工果度都好似幾近下..

加埋另外果個就成為A team

重等緊
之前有睇breaking bad,依幾個星期終於追BCS追到live
chuck真係好撚仆街
仆你個街 愈黎愈高質
故事上愈黎愈多detail位,象徵意味去交代jimmy內心位。
jimmy條線同chuck拉据,同kim亦工亦私耐人尋味。
mike同黑幫鬥智引入gus條線勁高質。
每個角色都有血有肉,立體有特色有個性
拍攝上用色用光影用鏡都進步好多。
本黎以為會開始回塘點知S3先真正黎了
仲好睇過BBww,jp,skyler都好煩膠

mike 集集都冇對白咁濟,但真係好撚好戲

勁到唔撚洗訓

好圖重温
MIKE真係型到好想幫佢含撚

利申: 非GAY
有睇BRBA睇返BCS
今集個淆底心虛樣對比S.G.個樣

好想繼續追落去佢經歷左啲咩

Bob odenkirk真係好撚好戲
仆你個街 愈黎愈高質
故事上愈黎愈多detail位,象徵意味去交代jimmy內心位。
jimmy條線同chuck拉据,同kim亦工亦私耐人尋味。
mike同黑幫鬥智引入gus條線勁高質。
每個角色都有血有肉,立體有特色有個性
拍攝上用色用光影用鏡都進步好多。
本黎以為會開始回塘點知S3先真正黎了
仲好睇過BBww,jp,skyler都好煩膠

科技進步
BRBA年代數碼機低光拍攝差
而家啲CAMERA勁好撚多

有進步就緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞