[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
今晚12點有得睇?

明天下午四點,Netflix的話,好似喺
今晚12點有得睇?

明天下午四點,Netflix的話,好似喺

仲以為今晚有得睇
其實jimmy同kim都幾襯 佢地兩個一齊D戲都幾好睇(雖然知道佢地最後都一齊唔到 )

佢地事實係襯 同埋kim呢個角色係算勁討好
聽日播喇
最近睇完2季bcs, 仆街大佬啲衰嘢仲記憶猶新

但係佢又真係睇清jimmy
留名
睇咗未 巴打們

Mike 成集冇咩對白 都可以拍到好有張力 一啲都冇悶場 好佩服個幕後班底

Jimmy 又慢慢開始變做Saul la
彩虹又慢慢消失

真係好期待frings ar
第一集已經正到 不禁相信這一季會演變到
睇咗未 巴打們

Mike 成集冇咩對白 都可以拍到好有張力 一啲都冇悶場 好佩服個幕後班底

彩虹又慢慢消失

Netflix未有

但係佢又真係睇清jimmy

Chuck果種老屎忽真係好仆街
睇咗未 巴打們

彩虹又慢慢消失

Netflix未有

有啦
睇咗未 巴打們

彩虹又慢慢消失

Netflix未有

有啦

食飯都未見,依家有,希望地鐵唔好又壞
一定剩係最後個集出一下 Saul Goodman
唔洗問
爭啲唔記得曬劇情
未睇新一集不過推下先
Saul 今個season 會唔會比大佬撚到仆街
Mike好撚型
今集mile反追蹤嗰度睇唔明
拎舊追蹤器聽收音機做咩?
今集mile反追蹤嗰度睇唔明
拎舊追蹤器聽收音機做咩?

應該係干擾信號,等對方以為機件失靈過黎換新追蹤器
直接拆電,對方就知道你知有追蹤器
Mike好撚型

Mike爺堅型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞