[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
呢幕Jimmy型到飛起

呢幕Jimmy型到飛起

其實都喺呼應返有集仆街Chuck入咗院,今次Jimmy仔個心俾條仆街傷盡晒,佢就話就算佢入咗院佢都唔撚會睇佢
但Jimmy仔最終都會睇佢個仆街阿哥,我覺得
見到Kim今集咁樣
真係好好奇去到咩位會令佢離開Jimmy
見到Kim今集咁樣

應該會好撚sad關於阿Kim嘅結局
9估
有冇人都feel到今集opening係第一次我地見到during brba時期既畫面
有冇人都feel到今集opening係第一次我地見到during brba時期既畫面

唔明點解用返哩種手法,之前咁多集都無咁做
jimmy 會對 chuck 又愛又憎
saul 就應該憎之入骨
到gene 可能又會冇咁憎chuck

有冇人明我講咩

心態轉變,我明呀
Gene既時候應該好多野都睇化左

Gene時期佢多數會明Chuck當時點解咁做,有D諒解
但應該唔會後悔自己揀左呢條路
同Walter一樣 i did it for me, i liked it, i was good at it and I was alive
見到Kim今集咁樣

9估

唔想見到佢地分開
至少kim都好盡力令兩個人可以係埋一齊
Chuck咁樣唔只害緊jimmy
仲會搞散kim同jimmy
公平咩?

我平時好少用PS4開Netflix 一開嗰時以為係咪開錯brba
見到Kim今集咁樣

9估

唔想見到佢地分開
公平咩?

Let's call it the fallacy of sunk costs
好撚sweet 呀呢句
見到Kim今集咁樣

9估

唔想見到佢地分開
公平咩?

Let's call it the fallacy of sunk costs
好撚sweet 呀呢句

kim真係好撚正
真係越睇越鍾意mike
真係越睇越鍾意mike

我一開始以為對鞋收埋咗炸彈或tracker
見到Kim今集咁樣

9估

唔想見到佢地分開
公平咩?

好撚sweet 呀呢句

kim真係好撚正

一諗起佢地最後應該會收皮就好灰
真係越睇越鍾意mike

不過果幕其實有D誇張

kim呢一幕個眼神真係....
點解會分開
呢幕Jimmy型到飛起

其實都喺呼應返有集仆街Chuck入咗院,今次Jimmy仔個心俾條仆街傷盡晒,佢就話就算佢入咗院佢都唔撚會睇佢
但Jimmy仔最終都會睇佢個仆街阿哥,我覺得

講呢句果陣Jimmy個樣sad撚到 ....
唔知跟住落去Jimmy諗住點反擊,會唔會打返轉頭搞到Chuck入青山
條仆街今集行出街掛住抽Jimmy水,連space blanket都唔記得用

kim呢一幕個眼神真係....
點解會分開

呢幕Jimmy衝入黎解釋點解冇打比Kim,唔想連累佢,要保護佢地兩個建立既野之後Kim個反應
屌 ..忍唔住睇到眼濕左少少

我平時好少用PS4開Netflix 一開嗰時以為係咪開錯brba

呢條路既地盤就係Mike幫Gus打返黎
真係越睇越鍾意mike

不過果幕其實有D誇張

但真係好醒 咁都比佢諗到
現實黎講應該都會work
真係好想知Kimmy點解會分開
宜家情況咁差都冇事 之後究竟有幾慘絕人寰先會搞成咁
真係越睇越鍾意mike

不過果幕其實有D誇張

真係完全唔誇張,
掛鞋果時諗:屈機到射鞋帶?
佢瞄果時我仲諗,會無槍聲咩?
之後
真係越睇越鍾意mike

不過果幕其實有D誇張

真係完全唔誇張,
掛鞋果時諗:屈機到射鞋帶?
佢瞄果時我仲諗,會無槍聲咩?
之後

我都係
望咗好耐都見唔到有滅聲器
少少題外話 記得brba講到sky知道walter係drug dealer就開始暴走 仲同ted上床為左激walter同佢離婚 saul(jimmy)知道左就安慰walter 話佢以前前妻同佢繼父上床 佢都睇得開啦 跟walter打柒saul
佢講果個前妻唔會係kimmy掛
有無人記得?定係只係作出來安慰walter?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞