[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
啱啱追
chuck 真係大仆街
暫時睇到season2 only

btw
追post 見到,睇集劇討論下吹個水都要鬥認叻
睇得明就要笑人小學雞/無腦
你諗下你同老屎忽chuck 執行正義有咩分別

抵你地愈來愈少人肯討論

我無笑9人(應該係),不過有啲問題真係好撚on9 ,所以我都明點解有人會笑9問on9問題嘅人

基本理解能力都冇,有時問埋d野根本連討論都稱唔上
呢啲人少一個唔少啦

唔想搵交嘈,總而言之你啲態度好趕客

完,唔回應

bye
呢到都要積口德
大學上堂走左個小學生入黎係咁問點解既點解既

你叫佢走時總有啲港女老母不滿
呢到都要積口德

認真,我反而覺得俾人寸柒柒咁回應話自己問咗個on9問題的話,自己反思吓,分分鐘仲會學到嘢,吓吓都同啲大陸仔一樣咁撚玻璃心嘅話,最終都只係覺得咩都喺全世界嘅錯,自己咩問題都無
但係面對啲無理取鬧,咩原因都無就吓吓都屌人老母嘅就佛都有火
笑左,
劇情難明好似問放電果度有人屌咩
果D問題真係好撚弱智
笑左,
果D問題真係好撚弱智

其實呢套野無論breaking bad定呢套都好直接唔算難明

唔係囉,BB當佢直接,咁睇會有好多野Miss左。
當然同強行MIND FUCK劇唔同
笑左,
果D問題真係好撚弱智

其實呢套野無論breaking bad定呢套都好直接唔算難明

唔係囉,BB當佢直接,咁睇會有好多野Miss左。
當然同強行MIND FUCK劇唔同

對眼
笑左,
果D問題真係好撚弱智

咪係 討論正常野(放電 / 法律野 / 唔記得brba/bcs s1 s2 etc)都冇人屌
不知答得幾詳細
但喺度問黑白scene條友係邊個/發生咩事果啲想點 訓醒未,仲有咩討論餘地
笑左,
果D問題真係好撚弱智

咪係 討論正常野(放電 / 法律野 / 唔記得brba/bcs s1 s2 etc)都冇人屌
不知答得幾詳細
但喺度問黑白scene條友係邊個/發生咩事果啲想點 訓醒未,仲有咩討論餘地

黑白scene有幕coming back,算唔算有意思?仲要係omaha cinnabon
黑白scence 係講緊saul 經歷完bb D事之後走佬隱姓埋名改左名做gene變左個快餐店員工
每一個season開頭你都會睇到gene既變化(我估係變番saul),由S1 睇番自己之前D廣告,好懷疑D舊時光,S2 困住左係垃圾房都唔敢報警(怕俾人check到身份),再到S3 有小偷俾人拉佢竟然大叫叫佢搵律師(佢唔應該咁做)

其實個黑白scence 暫時真係冇乜內容,淨係可以睇到gene唔甘心做gene,可能下一季就會變番saul然後俾人拉
黑白scene 係講緊saul 經歷完bb D事之後走佬隱姓埋名改左名做gene變左個快餐店員工
每一個season開頭你都會睇到gene既變化(我估係變番saul),由S1 睇番自己之前D廣告,好懷疑D舊時光,S2 困住左係垃圾房都唔敢報警(怕俾人check到身份),再到S3 有小偷俾人拉佢竟然大叫叫佢搵律師(佢唔應該咁做)

其實個黑白scene 暫時真係冇乜內容,淨係可以睇到gene唔甘心做gene,可能下一季就會變番saul然後俾人拉

不過呢D冇乜討論空間/
不過呢D野真係冇乜好問,好直白,你睇到咩就係咩
其實只要有睇BRBA都唔會唔知黑白scene代表咩
第一集有講佢睇番以前Saul既電視廣告架喎
Westworld d討論post咪仲多人問問題, 有冇人屌先
問問題都要先用腦啦下話
睇c字頭屌人睇劇唔帶腦最開心
Westworld d討論post咪仲多人問問題, 有冇人屌先
問問題都要先用腦啦下話

問黑白scene個男人係咩人等於睇westworld問Delores係人定機械人
問問題都要先用腦啦下話

問黑白scene個男人係咩人等於睇westworld問Dolores係人定機械人

太耐冇睇ww野連大籮核都串錯
極度懷疑之前睇個個網cut左s1 ep1個黑白畫面
完全冇印象睇過
完全冇印象睇過

dl / 去netflix睇算啦 宜家啲線上網咁麻煩
完全冇印象睇過

冇印象睇過gene睇番saul啲講告
之後睇下睇下先估到係走左佬既saul
完全冇印象睇過

冇印象睇過gene睇番saul啲講告
之後睇下睇下先估到係走左佬既saul

唔係掛 S1E1岀片頭前咪係囉

仲有睇Vince嘅劇 歌都唔好錯過

Address Unknown Lyrics
[Verse 1]
Address Unknown - not even a trace of you
Oh what I'd give to see the face of you
I was a fool to stay away from you so long
I should have known there'd come a day when you'd be gone

[Chorus]
Address Unknown - oh how could I be so blind?
Who'd think that you would never be hard to find?
From the place of your birth to the ends of the earth
I've searched only to find - only to find - Address Unknown

[Spoken Interlude]
Address Unknown - honey child, I ain't even got a trace of ya
You know one thing?
I'd give anything in the world just to see the face of ya
I was a fool to stay away from you and everything else so long
I should have been diplomatic and figured that some day
You'd be solid gone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞