[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
神劇
huell好波

真係huell嚟架咩

嚇死我 以爲好似logan個條柒頭咁柒左

google下 真係佢

Huell瘦左好多

未肥姐

同埋瘦嗰陣咁精靈
做乜入到正傳會

幫佢做野有免費los pollos食?
We finally meet Mr. Huell Babineaux, who was introduced in Breaking Bad Season 4 Episode 1, “Box Cutter.” Huell was hired for protection by Saul Goodman after Mike threatened to break his legs. Since his time on Breaking Bad , actor Lavell Crawford has lost over 100 pounds.
今季真係越睇越爽
睇完個人心情都好d
今集上庭真係好好睇
真係好正忍唔住要睇兩次
chuck演技好好
jimmy d旁門左道計謀屈晒機
抵死啦 仆街chuck自己係到發癲
笑死
又要等一星期
睇到Chuck仆街,即刻上嚟搵個post留言燒炮仗
睇到Chuck仆街,即刻上嚟搵個post留言燒炮仗

Boom boom boom
睇完呢集諗係咪就大結局
點知原來先播到呢季既一半

Chuck來係咁來
姐係jimmy 不嬲知佢呀哥痴線佬都同佢顛仲照顧佢

上季有次入左院戈時先知佢大佬應該係心理有問題

所以大家點解咁鐘意Jimmy仔喺有原因 咁無私嘅人竟然有個咁嘅仆街大佬
We finally meet Mr. Huell Babineaux, who was introduced in Breaking Bad Season 4 Episode 1, “Box Cutter.” Huell was hired for protection by Saul Goodman after Mike threatened to break his legs. Since his time on Breaking Bad , actor Lavell Crawford has lost over 100 pounds.

100磅
今季真係越睇越爽
睇完個人心情都好d

呢個真 夜晚放工返屋企睇今季好減壓
今集上庭真係好好睇

冇action得文戲但一集時間都可以過得咁快
今季真係越睇越爽
睇完個人心情都好d

一開頭Rebecca玩Chuck電話都好歡樂
今季真係越睇越爽
睇完個人心情都好d

好想Rebecca係咁行埋去
睇完呢集諗係咪就大結局

今集劇情真係finale級數 播左一半已經咁癲
睇完呢集諗係咪就大結局

今集劇情真係finale級數 播左一半已經咁癲

今集屌打啲法庭劇

所以大家點解咁鐘意Jimmy仔喺有原因 咁無私嘅人竟然有個咁嘅仆街大佬

唔係想神化Jimmy係超級好人
但Jimmy has a good heart he deserves better
今季真係越睇越爽
睇完個人心情都好d

好想Rebecca係咁行埋去

伏線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞