[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
等左成個禮拜 點知成集都係過渡 又要涯到個禮拜
終於得閒追晒可以上來追post

Chuck
完全體 Saul Goodman 一定係因爲Kim
最後嗰度聽到眼濕濕
聽到一半先覺得唔對路 -> -> -> -> ->
最後嗰度聽到眼濕濕

我知佢扮緊 但估唔到跣鳩chuck 好撚仆街
個死變熊棒球佬

好討厭呢個角色

唔算過渡啦
成集都係講Jimmy 愈黎愈無moral standard ,佢唔收錢都肯拍,證明佢開始急同亂
最後嗰度聽到眼濕濕

睇到呢幕阿媽經過問我佢係咪扮野
個死人賣藥佬 前門幾把鎖 裝埋電子警報 但後面道門乜都無鎖 一開就開到 笑到仆街

幾鐘意睇呢條友 一出親場都有得笑
個死人賣藥佬 前門幾把鎖 裝埋電子警報 但後面道門乜都無鎖 一開就開到 笑到仆街

笑撚死人
仲同mike講話裝哂電子鎖都入到黎
Kim今集又會冇啦啦受良心責備
明明佢知道晒Chuck有幾仆街,唔係chuck出盡辦法要整死Jimmy,成件事根本唔會發生

佢個內疚點可能係拖咗Rebecca落水而覺得Jimmy都好仆街
兩邊都唔係好想幫

我諗佢原本都冇諗太多
但係Paige講得太興奮,講到Kim佢地好似為正義而戰咁
(雖然我地觀眾某程度上心情都同Paige差唔多 )
但Kim都知Chuck精神有問題有病,佢內心都覺得成件事贏得唔光彩,唔值得proud of
唔係好明點解mike 聽完個女人share 佢老公點死就決定幫個傻仔去交收?

係唔係關之前啲劇情事,唔係好記得

貨車司機係佢老公呀嘛

之前mike咪無心害死左個無辜既司機, 應該就係佢老公...

8年前架啦喎

正想講但點解佢聽完就去幫個條友呢

咁可能諗返起, 岩岩睇呢PART果時分左心 SORRY

思覺已失調
明明佢知道晒Chuck有幾仆街,唔係chuck出盡辦法要整死Jimmy,成件事根本唔會發生

佢覺得佢有精神問題,覺得佢情有可原
不過我就覺得Chuck去仆街啦

食屎啦Chuck
佢輸唔係輸在佢有病,係因為佢自滿傲慢
如果上兩集佢唔係死都要上庭,Jimmy呢單case佢贏撚左啦

on9得黎幾可愛

食屎啦Chuck
如果上兩集佢唔係死都要上庭,Jimmy呢單case佢贏撚左啦

Chuck真係好仆街,其實佢唔搞鳩阿kim個大客,Jimmy都唔洗做鳩佢啦
最後嗰度聽到眼濕濕

佢開頭講果堆野我覺得真係肺腑之言黎
但講講下變左自己仆街但都要拉埋Chuck一齊仆 笑到gapgap聲

唔算過渡啦
成集都係講Jimmy 愈黎愈無moral standard ,佢唔收錢都肯拍,證明佢開始急同亂

個女仔比返錢Jimmy
繼Omar同Ernie之後又一bcs良心角色

唔算過渡啦

個女仔比返錢Jimmy

Jimmy 好型,窮都唔肯做乞兒
我覺得Kim對Chuck冇乜私人怨恨, 佢只係企Jimmy嗰邊
我覺得Kim對Chuck冇乜私人怨恨, 佢只係企Jimmy嗰邊

Kim好敬重佢架,當佢係大師傅

笑撚死人
仲同mike講話裝哂電子鎖都入到黎

佢一開燈嚇親果下我都忍唔住笑左

食屎啦Chuck

Chuck真係好仆街,其實佢唔搞鳩阿kim個大客,Jimmy都唔洗做鳩佢啦

擺到明私怨 搏埋條命都要特登出山搶返個客
表面上就扮哂野話為公司

唔算過渡啦

個女仔比返錢Jimmy

Jimmy 好型,窮都唔肯做乞兒

用自己錢都出左糧比班伙記先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞