[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
本來睇緊shooter 都停一停,睇左bcs 先
今集平淡番小小
等睇下集chuck&kim 大反擊

Chuck & Kim

探長都有睇?

探長都有睇?

有呀
神劇必睇
我平時得閒好鍾意睇Netflix
Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正
Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正

一個唔煩膠既主要女角, 好難得

BrBa嘅Skyler真係煩到仆街
Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正

I fucked Ted!!!!!
Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正

Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正

佢成個家族都係煩膠
Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正

佢成個家族都係煩膠

又到星期二
A bullet to the head would've been far too humane
ding ding ding
No one should treat his own brother like that. Not ever.

今集十足十breaking bad前傳味道
Gus
第三季係咁出番Brba d角色

btw波沙其實係邊個黎 我剩係知佢比gus殺左

如果我無理解錯成個組織應該係
艾拉迪歐->波沙->gus
->dingding家族->toco
所以gus係bb先殺波沙做個區話事人
由復活節開始一口氣由Breaking Bad到而家追Better Call Saul
好後悔

冇早啲睇
Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正

佢成個家族都係煩膠

Kimmy

佢地真係好襯

兩個都好正

佢成個家族都係煩膠

呢集真係神級 10/10
每週都要fuck fuck chuck
佢副得勢不饒人嘅嘴臉真係好乞鳩人憎
今集又喺好好睇,阿Kim同Jimmy仔好似留有一手,等睇佢哋收Chuck皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞