[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
原來Vince有喺talking saul講話下集會有個brba角色(唔係gus)出場
預計今季季尾 會又有黑白scene,從良既jimmy又變番saul

會唔會gene鼓起勇氣出山變返saul幫條友打官司

可能機緣巧合下saul出手教個律師點打嬴場官司

我覺得佢似就算自爆都想幫條友,佢接受唔到做Gene呢種生活
內心好掙扎,即使佢幫完條友之後要坐監,佢都係轟轟烈烈咁做埋最後一次佢最擅長既事 (作為Jimmy/Saul)

不能同意更多
預計今季季尾 會又有黑白scene,從良既jimmy又變番saul

會唔會gene鼓起勇氣出山變返saul幫條友打官司

可能機緣巧合下saul出手教個律師點打嬴場官司

我覺得佢似就算自爆都想幫條友,佢接受唔到做Gene呢種生活
內心好掙扎,即使佢幫完條友之後要坐監,佢都係轟轟烈烈咁做埋最後一次佢最擅長既事 (作為Jimmy/Saul)

不能同意更多

諗返S2開頭比人鎖喺垃圾房唔敢嗌人幫
去到今集既轉變
嘩原來咁快有season3 冇留意

唔快啦
等左好耐

黎啦黎啦
個人認為BrBa仲未被超越
BCS始終劇情比較慢 無咁吸引

btw幾時變Saul Goodman

黎啦黎啦

get back to work

唔會特登比較兩套 各有各好睇
chuck呢d小人真係好仆街 jimmy良心當狗吠
自己咁大間公間仲要打壓kim 早死早著啦

mike今集醒到 gus可能見佢做野咁細心所以請佢

btw仲以為Netflix星期一就有得睇第二集

唔會特登比較兩套 各有各好睇

其實bb頭兩季節奏都好慢
幾悶下
第三四季開始好睇
bcs算冇咁慢
嘩原來咁快有season3 冇留意

唔快啦
等左好耐

年年呢個時候都聚首一堂
今晚又有得睇Jimmy仔啦
今晚又有得睇Jimmy仔啦

fans留名

S2有D悶
S2有D悶

s2定ep2?
Netflix試用一個月完左

食少兩餐M記都夠俾月費啦
S2有D悶

s2定ep2?

之前s2
FUCK YOU CHUCK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞