[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
個死人賣藥佬 前門幾把鎖 裝埋電子警報 但後面道門乜都無鎖 一開就開到 笑到仆街
mike 絕對係一個犯罪專家
今晚冇時間 聽日先睇
今集好黑色幽默,笑死我
最後又差d比jimmy呃左

第一日識Jimmy仔?
佢同保險公司講有咩用?
佢同保險公司講有咩用?

衰大佬有精神病,佢哋出錯就會保險公司食,保險公司邊會咁好心同你食,應該會迫走衰大佬
可能就係咁KIM離開左JIMMY
Kim今集又會冇啦啦受良心責備
明明佢知道晒Chuck有幾仆街,唔係chuck出盡辦法要整死Jimmy,成件事根本唔會發生
明明佢知道晒Chuck有幾仆街,唔係chuck出盡辦法要整死Jimmy,成件事根本唔會發生

佢覺得佢有精神問題,覺得佢情有可原
不過我就覺得Chuck去仆街啦
唔係好明點解mike 聽完個女人share 佢老公點死就決定幫個傻仔去交收?

係唔係關之前啲劇情事,唔係好記得

貨車司機係佢老公呀嘛
唔係好明點解mike 聽完個女人share 佢老公點死就決定幫個傻仔去交收?

貨車司機係佢老公呀嘛

之前mike咪無心害死左個無辜既司機, 應該就係佢老公...

貨車司機係佢老公呀嘛

之前mike咪無心害死左個無辜既司機, 應該就係佢老公...

佢個內疚點可能係拖咗Rebecca落水而覺得Jimmy都好仆街
兩邊都唔係好想幫

貨車司機係佢老公呀嘛

8年前架啦喎

貨車司機係佢老公呀嘛

8年前架啦喎

正想講但點解佢聽完就去幫個條友呢

第一日識Jimmy仔?

又會真喊到咁好戲

第一日識Jimmy仔?

又會真喊到咁好戲

笑得好奸

貨車司機係佢老公呀嘛

8年前架啦喎

睇鬼佬講mike見到遺孀咁慘
諗起佢同ding ding ding 之間既瓜葛
唔想佢再制做更多受害者
所以幫條友解決佢

貨車司機係佢老公呀嘛

8年前架啦喎

睇鬼佬講mike見到遺孀咁慘
諗起佢同ding ding ding 之間既瓜葛
唔想佢再制做更多受害者
所以幫條友解決佢

mike 聯想到俾ding ding ding 害到既人既家屬
咁上下
MIKE完全唔洗訓

貨車司機係佢老公呀嘛

8年前架啦喎

咁可能諗返起, 岩岩睇呢PART果時分左心 SORRY
MIKE完全唔洗訓

對眼永遠唔夠訓咁款
Jimmy Ho ball
Chuck 仲唔激到跳起
Jimmy Ho ball
Chuck 仲唔激到跳起

最多咪唔受保/加保費
我又唔覺有幾hurt到Chuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞