[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
今個禮拜冇bcs但係出咗house of cards第五季!!!

靠呢兩套頂到出GOT S7
呢套野同breaking bad有冇關係?

Nacho好波
邊度可以睇better call Saul? 係澳洲Netflix 睇唔到 brba 同bcs 都被禁左
邊度可以睇better call Saul? 係澳洲Netflix 睇唔到 brba 同bcs 都被禁左

換藥嗰度睇到我
換藥嗰度睇到我

好緊要
今集幾條線都好好睇
換藥嗰度睇到我

好緊要
今集幾條線都好好睇

好緊張
字幕組....
換藥嗰度睇到我

我手汗都流到仆街
愈黎愈鐘意Kim
最後話要過錢俾屋企人係咪即係玩money laundering 咁即係link埋saul goodman
9upper Jimmy真係厲害 講幾句嘢唔洗做仲要有錢收
到底Chuck會畀人收多幾多錢保費
愈黎愈鐘意Kim
最後話要過錢俾屋企人係咪即係玩money laundering 咁即係link埋saul goodman

唉 Kimmmmmmm
呢個趨勢佢畀jimmy仔累到仆次大街
jimmy仆街果到
用4k 睇係好正,啲分鏡靚到呢!
近排用4k返睇breaking bad 係另一種樂趣!
大家都知依套野睇detail位,真係好正!

Nacho果到睇到好鬼緊張
Gus同Mike對手戲好好睇 兩個都咁聰明
9upper Jimmy真係厲害 講幾句嘢唔洗做仲要有錢收

正正常常sell廣告就比客玩起,仲要一身傷先賺到錢
相反使下橫手,出口術威脅幾句,人地雖然撈偏門但就話咁快磅水
到底Chuck會畀人收多幾多錢保費

btw Howard今集 又黎恰我地Kim bb
用4k 睇係好正,啲分鏡靚到呢!
近排用4k返睇breaking bad 係另一種樂趣!
大家都知依套野睇detail位,真係好正!

係邊到DOWNLOAD 4K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞