[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
gus 快D蒲頭啦
究竟cinnamon roll 個Gene 條timelone 係點?Jimmy > Gene >Saul ?

Jimmy>Saul>Gene

所以佢報完串之後講『記得請律師』嗰度真係

幾時有提過?睇完太耐唔記得

今集

我意思係gene 個時序喎,今集有講? 一直以為jimmy > gene > Saul
究竟cinnamon roll 個Gene 條timelone 係點?Jimmy > Gene >Saul ?

今集

我意思係gene 個時序喎,今集有講? 一直以為jimmy > gene > Saul

Wiki: The season premieres of Better Call Saul open with black and white flash forwards that take place after the events of Breaking Bad. These flash forwards show that after leaving Albuquerque, Saul was relocated to Omaha, Nebraska under the alias "Gene", and now works as the manager of a Cinnabon establishment 

今集

Jimmy (剛剛識Mike)--Saul (已經同Mike有交往了)-- Gene (BrBa 走佬換咗身分做份on9工,得閒就懷念吓以前啲Good Old Days
其實無真接講過,不過都好明顯吓

今集

咁撚基本既野 第3季都仲可以有人睇唔明
真係痴線

今集

Jimmy (剛剛識Mike)--Saul (已經同Mike有交往了)-- Gene (BrBa 走佬換咗身分做份on9工,得閒就懷念吓以前啲Good Old Days

S1e1開頭已經講左啦
gene j番saul既廣告

今集

S1e1開頭已經講左啦
gene j番saul既廣告

可能佢哋睇開港劇,主角唔親口講或者VO交代就唔明做梗咩
歡迎進入美劇新世界

右邊果張個feel好似rust cohle

右邊果張個feel好似rust cohle

Bob odenkirk 會好開心,比人話似Matthew mcconaughey
預計今季季尾 會又有黑白scene,從良既jimmy又變番saul
你哋講先知道黑白畫面原來係jimmy
初頭以為係walter,唔知點解gene嘅動作同行為好似walter未有cancer嗰時

Are you serious?

成三季喇喎,而家先知,唔撚係掛

i am not kidding

呢個post做乜9

咁撚on9真係唔好學人睇劇...

樓主又唔洗咁講
其實係因為我係睇咗better call saul 2季先睇翻breaking bad
我見better call saul講前傳,佢哋兩個又留鬚先搞錯
初頭以為係walter,唔知點解gene嘅動作同行為好似walter未有cancer嗰時

呢個post做乜9

預計今季季尾 會又有黑白scene,從良既jimmy又變番saul

會唔會gene鼓起勇氣出山變返saul幫條友打官司

呢個post做乜9

樓主又唔洗咁講
其實係因為我係睇咗better call saul 2季先睇翻breaking bad
我見better call saul講前傳,佢哋兩個又留鬚先搞錯

Sorry囉 但兩條友完全係兩個樣,驗下眼好D

無可能啦,WW單野搞到咁大,佢一出山就收皮

可能機緣巧合下saul出手教個律師點打嬴場官司

有無睇架你
好快比人屌唔帶腦帶劇

梗係唔係今季先知啦大佬 係初初睇個陣
大佬睇故仔個走勢
黑白片嗰個點都唔會係ww啦吓話⋯⋯
大佬睇故仔個走勢

sosad
同埋ww喺brba已經完整交代晒佢嘅一生
唔通返返去由佢識佢老婆開始講起

大佬睇故仔個走勢

sosad
同埋ww喺brba已經完整交代晒佢嘅一生
唔通返返去由佢識佢老婆開始講起

你地唔好咁mean啦
小學開始就睇下美劇係好事黎既
啱啱先睇完ep1
集出炸雞佬啦掛
呢個shot真係

可能機緣巧合下saul出手教個律師點打嬴場官司

我覺得佢似就算自爆都想幫條友,佢接受唔到做Gene呢種生活
內心好掙扎,即使佢幫完條友之後要坐監,佢都係轟轟烈烈咁做埋最後一次佢最擅長既事 (作為Jimmy/Saul)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞