[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
今集mile反追蹤嗰度睇唔明
拎舊追蹤器聽收音機做咩?

應該係干擾信號,等對方以為機件失靈過黎換新追蹤器
直接拆電,對方就知道你知有追蹤器

應該喺幫電池放電,可能追蹤監測器同電話一樣有比例睇到粒電有幾多%,班友見粒電慢慢燒晒就過來換電,拆電就知黃咗,班友就唔會過來中計
如果要干擾追蹤器的話,唔需要咁樣接電,直接放個收音機喺隔離就得
利申:9估

應該喺幫電池放電,可能追蹤監測器同電話一樣有比例睇到粒電有幾多%,班友見粒電慢慢燒晒就過來換電,拆電就知黃咗,班友就唔會過來中計
如果要干擾追蹤器的話,唔需要咁樣接電,直接放個收音機喺隔離就得

明哂
你地好有犯罪頭腦
今集一開頭黑白嗰道正到癡線
成套嘢無一個人非黑即白,睇住啲人物嘅成長變化真喺好撚正,breaking bad咁高評價真喺有佢嘅原因

你岩,我睇漏左追蹤監測器有顯示電量
剛睇完,放電引佢地出黎呢part好明顯點解會諗到咩干擾信號
跟住引對方黎拎走mike買既追蹤器,之後mike出去放低對方新換個個係地,再渣車去反跟蹤
但太耐唔記得之前佢做咩會俾人放跟蹤器?同之前有無講chuck點解會怕電子野?
剛睇完,放電引佢地出黎呢part好明顯點解會諗到咩干擾信號
跟住引對方黎拎走mike買既追蹤器,之後mike出去放低對方新換個個係地,再渣車去反跟蹤
但太耐唔記得之前佢做咩會俾人放跟蹤器?同之前有無講chuck點解會怕電子野?

想殺dingdingding,翻黎見到架車寫住don't,之後就拆開架車睇有無人放跟蹤器
chuck好似係以為自己有咩電子過敏症,其實佢係無既

mike勁到仆街

正解
唔明chuck點解故意俾助手聽到錄音帶

條仆街想借刀,想知就繼續睇

jimmy 係抵死,但chuk 何嘗唔係正仆街

Chuck 呢啲仆街就永遠笑到最後,呢個世界公平咩?
Mike
Jimmy
Kim
Chuck
Mike
Jimmy
Kim
Chuck

mike成世咁醒咁精明咁屈機就係死係walt手上

兩套野加埋最憎就係Walter White, 第二憎係Chuck

兩套野加埋最憎就係Walter White, 第二憎係Chuck

White 個出發點係好,不過用錯方法
但係睇完佢個西老婆之後唔多唔少都會同情white

White 個出發點係好,不過用錯方法
但係睇完佢個西老婆之後唔多唔少都會同情white

BB我係得一個位憎Mr White,就係殺Mike果下

自從chuck親自出山搶左kim單銀行生意 就覺得佢好仆街正宗老屎忽
睇唔起jimmy都算 連kim既努力都要搶 真係仆街都無倫
經過今集之後 我直覺話我聽 chuck都唔係想像中咁正直 佢都識陰9 jimmy
所以佢咁多年律師生涯點都會出過陰招 只係佢收得埋 而最後俾jimmy發現
利申純粹9估

自從chuck親自出山搶左kim單銀行生意 就覺得佢好仆街正宗老屎忽
睇唔起jimmy都算 連kim既努力都要搶 真係仆街都無倫
經過今集之後 我直覺話我聽 chuck都唔係想像中咁正直 佢都識陰9 jimmy
所以佢咁多年律師生涯點都會出過陰招 只係佢收得埋 而最後俾jimmy發現
利申純粹9估

Chuck 呢啲人唔會覺得自己陰,佢會覺得自己執行緊正義
正宗老屎忽
個feel拍得好正

Jessie
究竟cinnamon roll 個Gene 條timelone 係點?Jimmy > Gene >Saul ?
究竟cinnamon roll 個Gene 條timelone 係點?Jimmy > Gene >Saul ?

Jimmy>Saul>Gene

Jimmy>Saul>Gene

所以佢報完串之後講『記得請律師』嗰度真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞