[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 劇情討論區

993 回覆
37 Like 3 Dislike
請問有冇話過總共大約有幾季呀?

但照宜家走勢應該起碼有5季 / 超過5季
BCS suppose係講哂pre/during/after brba,大把野講
It's all good, man
btw 係咪話Tuco又捅死人
個阿伯話佢咁搞法6個月變終身都似 咁唔知之後會唔會變成Saul幫佢打甩
同埋照咁睇整到佢中風既人唔通係Mando

停左1年牌喎

都好明顯係Nacho

諗起當年jesse walter想毒hector個幕
S'all good man!
個阿伯話佢咁搞法6個月變終身都似 咁唔知之後會唔會變成Saul幫佢打甩

停左1年牌喎

都好明顯係Nacho

唔係tuco咩
真係好好睇
應該要更多人睇
估唔到咁快見到Gus間lab既原型

停左1年牌喎

都好明顯係Nacho

Nacho今集內心崩潰左
聽到Rebecca話Jimmy欠左Chuck
心諗欠乜撚
今集crazy8
讀過大學係著得斯文啲
今集crazy8
讀過大學係著得斯文啲

krazy 8好pure
咁睇chuck冇咁快認輸

佢一定要jimmy disbar 先得

呢條線冇咁快完

停左1年牌喎

都好明顯係Nacho

唔係tuco咩

好似係 淨係記得佢係撚咁禁叮
咁睇chuck冇咁快認輸

佢一定要jimmy disbar 先得

呢條線冇咁快完

Chuck睇落想醫返好自己個心理病

停左1年牌喎

都好明顯係Nacho

唔係tuco咩

好似係 淨係記得佢係撚咁禁叮

果集好撚好笑
睇電視轉台
Tuco見佢係咁ding又以為dingdingding想食佢碟野
Lydia

好正
krazy-8 and lydia
It's all good, man~
Lydia

好正

好想睇多啲佢同Gus之間既溝通
一見返Lydia就好懷念佢啲驚青騰雞樣
Lydia

好正

其實bb 最後一季所有gus's party 既人都好慘

最仆街就係walter white
Lydia

好正

其實bb 最後一季所有gus's party 既人都好慘

最仆街就係walter white

越睇bcs就越覺得walter搞屎棍
宜家見到hector咁仆街,但仲要諗起佢最尾反而幫左hector手殺gus
請問有冇話過總共大約有幾季呀?

但照宜家走勢應該起碼有5季 / 超過5季
BCS suppose係講哂pre/during/after brba,大把野講

有此一問係因為係好似愈黎愈收宮了..

有時會諗, 其實如果呢套野如果不以spin-off形式既重新創作劇本會唔會更好睇

應該唔會掛,覺得都仲有幾多發展空間
feel到jimmy變到saul咁既性格都仲有幾大距離
加埋其實都好想睇saul pov喺brba期間發生既事,好有潛力
仲有gus / mike etc.既發展,特別係gus,感覺佢地會借bcs講更多gus既故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞