(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
d e杯就已經呻波大買唔到胸圍真係人唔笑狗都吠

喺香港搵實鋪 可以試著嘅胸圍最大出到I杯
講緊係足碼 杯深有成26 7cm
笠住個頭都得啦

笠住個頭都得啦

依家人地唔係話大cup有無墊
係講緊PJ 好多都有墊又拆唔到
連入去睇都廢事

無睇清楚就唔好踩人唔足碼又厚墊喇

淨係買pj某一個系列
佢出到G杯,有全調整型肩帶,可拆墊,低雞心開口杯,布款居多

想知佢足唔足碼可以自己去試

連入去睇都廢事

淨係買pj某一個系列

個啲著開啲報大幾個cup既bra就以為自己好大波買唔到岩碼既就算啦
繼續認真討論下邊到買bra好好過

連入去睇都廢事

淨係買pj某一個系列

個啲著開啲報大幾個cup既bra就以為自己好大波買唔到岩碼既就算啦
繼續認真討論下邊到買bra好好過

呢個真
無人想知你咩size
我通常會去啲小店買 貪佢多牌子集合埋一齊
姨姨又好態度.佢地做左咁鬼年.知道咩bar先適合你個胸形
通常佢地會俾好多個bar你試 試到岩為止
Rm真係好好著
Sistersbra同femme都幫親過
開頭著覺得都ok 平平地 同埋著出黎個型都真係ok
但著耐左 比起大牌子 真係易wear 無咁襟
著幾個月已經唔係好貼胸 個圍又鬆左會走左咁
著緊Braologie 不過啲碼同出面唔同 到而家都唔知自己咩cup
Bodibra 有折仲未用晒package啲錢 有冇趣

有興趣tg

乜嗰package 可以同人share?

佢嗰時話同朋友一齊用都得 冇朋友

有興趣tg

男定女啊你
$719不如唔好戴

有興趣tg

屋企人囉
屌 我join之前無撚講尾數要俾cash 仆街 如果唔係一定唔會join 賺到笑
重要tst個間啲人勁唔nice 全程黑口黑面咁

Agger之前去小鋪幫姨姨買矯形 真係好正
介紹我著個款又包得曬我啲肉 又唔易wear

求介紹
我的確係肥既
不過大鋪細鋪我都有試過
triumph 都ok 我都係直接同佢講咩size 佢拎比我揀
帶左一段時間個型真係靚左
wacoal 我就未試過

之前去日本旅行都有試過買
佢地都有G H cup size
不過佢地成日都會狂問你o 唔ok
之後闖入黎同你整

求介紹

求介紹
我唔敢去choi 太到
有d 淆

笠住個頭都得啦

求介紹

求介紹
我唔敢去choi 太到
有d 淆

之前去葵廣買 但唔記得鋪位/名
入面迷宮咁亂
總之好似係係間茶餐廳對面既
入黎諗住睇下邊到買bra好 個個都又G又F又H咁不過乜G, F好難買傢咩?
著開bodibra 勁少款揀又貴 同埋著咗2年都冇改善胸型
唔太襟 半年就要換
不過家母買咗成萬蚊package仲有成5000蚊未用冇得轉

我都係
著咗成年完全冇改善
莎娜美

+1

有興趣tg

屋企人囉
屌 我join之前無撚講尾數要俾cash 仆街 如果唔係一定唔會join 賺到笑
重要tst個間啲人勁唔nice 全程黑口黑面咁

屋企人唔著bodibra 宜家淨幾千喺入面 又就快過期
mk嗰間都唔係好nice 逼你買佢啲cream
絲打一齊入黎討論bra舖
https://lihkg.com/thread/20935/page/31?ref=ios

呢個post 好似有多啲人講

我pj, bodibra, femme secret, mm, hafina 都着過

Pj 真係靚但好易殘,同會整到肋骨痛,只會喺減價時買靚款,勁少著

Femme secret 就唔好提,只係死谷波罅,淘寶款賣貴五六倍,個鋼圈收窄用黎谷胸,點會舒服?加上唔耐用。如果睇啱我都只會淘寶。

Bodibra 就緊到仆街,死箍住自己,又勁貴。

Mm 我着得最耐,幾舒服,不過佢其實無乜矯型,都多厚墊,着左5年都修唔到格甩底舊肉,都唔平。尖沙咀店姨姨好過灣仔姨姨好多。

Hafina 就着左半年左右,靚款,舒服,佢無mm 咁箍得緊,有得揀厚薄墊,似乎修肉能力好過mm ,又平過mm,我喺舊post 有貼過圖同ig
我去過葵芳同元朗yoho 附近間店,覺得元朗個姐姐細心啲,同舖大啲多款舒服啲,遲啲會上佢ig買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞