(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
離題問下邊度有腰封束褲個啲買
樓上好似有人話hafina有set?
今日終於去咗試hafina 買三送一 四個千二都抵
但另外買咗橋同腰封就勁貴 埋單21xx 但著落同braologie嘅真係差好遠
Bra就…齋睇起嚟其實mm集中效果會明顯好多 利申有少少外擴
戴咗satami三四年都唔係好改善到 但有幫我解決副乳同厚背嘅
但見一月買嘅mm開始唔啱著就即管試吓新嘢

封腰其實有無用 我條腰就黎唔見左肥到

我都以為無用 我著左2個月佢個減肥神器食少勁多野 個sales話我個胃腩係企得唔好 自己企出尼既 而家真係扁番好多喎

絲打有無買埋穚 定剩係買腰封?
我唔知嗰兩件會咁貴 本身仲諗住千幾蚊埋到單 想買夠兩套都唔捨得
同埋serve你個staff後唔後生? 我見好多絲打去到都話個店員係姨姨 但我啱啱嗰個姐姐嚟 好似無你哋講個姨姨咁專業咁

短髮姐姐 仲有一個大肚既姐姐 都係後生既 好好人 好岩傾
我跟plan買61折!橋 腰豐 束褲 我覺得好抵 Bodibra 橋都5 6舊

我嗰個係短髮姐姐 可能嗰時我去葵芬mm遇到個店員太專業 教咗我勁多嘢 對比之下佢顯得較hea
佢無sell我束褲 剩係話買橋+腰封 第二件有85折 好似你咁買嘅話最後要幾錢
可能因為我買過嗰啲更平先覺得佢貴 以前satami 買橋好似都係二三百 垃圾腰封直程可以積分+50蚊換
Braologie 都平唔少 但如果真係有效嘅話都抵買嘅

3千3
6個bra 6個橋
65D有咩牌子好推介?

Pj days MM改帶

有試過買,太貴

65圍要啱依兩隻唔算貴架啦

就算唔係65圍,都算平啦,PJ先200幾蚊,mm 400幾蚊
再唔係諗下上網買囉,但好多人又介意無得試,幫唔到你啦咁 魚與熊掌不可兼得

計埋運費,轉埋港幣其實都差唔多。唔啱又要畀錢寄番去,計計埋埋都喺番度。

Narue福袋260蚊人仔有3隻bra喎,加埋運轉埋港紙都係300蚊姐,平PJ一半有多,差好遠
杯又圓,料又好過PJ,屌得過架

成日驚就算係寫話官網啲貨同料都係劣 易唔易wear果啲都算 黑心材料先驚
tutuanna 細圍細杯可以睇下,眼見部分有65圍,部分有E杯,墊頗厚但可以拆
點解我話部分,因爲我都唔知邊款有,我只係見到掛出黎有啲款有65圍,不過應該無掛曬啲碼出黎,因為sales姐姐不停咁嗌睇岩可以叫佢拎碼試身
不過好唔好著就唔知,無我份,我試唔到 靠你地啦 價位180-200尾

E幾款杯好似幾正常

E款杯勁淺,唔知偏細幾多呢

偷拍,唔好搵警察拉我
報告完畢

絲打有冇見到素面款?
不過我有聽過話好易wear

有試過買,太貴

65圍要啱依兩隻唔算貴架啦

就算唔係65圍,都算平啦,PJ先200幾蚊,mm 400幾蚊
再唔係諗下上網買囉,但好多人又介意無得試,幫唔到你啦咁 魚與熊掌不可兼得

計埋運費,轉埋港幣其實都差唔多。唔啱又要畀錢寄番去,計計埋埋都喺番度。

Narue福袋260蚊人仔有3隻bra喎,加埋運轉埋港紙都係300蚊姐,平PJ一半有多,差好遠

成日驚就算係寫話官網啲貨同料都係劣 易唔易wear果啲都算 黑心材料先驚

旗艦店黎,我買過,無問題,不過我係逐個買唔係買福袋,因爲福袋無我份

我又試下先 啲碼有冇話偏大偏細?
tutuanna 細圍細杯可以睇下,眼見部分有65圍,部分有E杯,墊頗厚但可以拆
點解我話部分,因爲我都唔知邊款有,我只係見到掛出黎有啲款有65圍,不過應該無掛曬啲碼出黎,因為sales姐姐不停咁嗌睇岩可以叫佢拎碼試身
不過好唔好著就唔知,無我份,我試唔到 靠你地啦 價位180-200尾

E幾款杯好似幾正常

E款杯勁淺,唔知偏細幾多呢

偷拍,唔好搵警察拉我
報告完畢

絲打有冇見到素面款?
不過我有聽過話好易wear

有淨色素面款,但杯好扁,睇落就伏味濃

Tutunaxx再見了

旗艦店黎,我買過,無問題,不過我係逐個買唔係買福袋,因爲福袋無我份

無偏大偏細 杯容量夠

等我遲啲淘下先
曼黛瑪蓮
曼黛瑪蓮

依家着緊瑪登瑪朵
有無絲去過灣仔間mm?
禮拜日諗住同frd去睇下 有7折
之前好似有同類嘅post 著開rm真係唔錯好舒服
無鋼圈個隻有承托力得黎又唔會好緊
包晒成個胸個隻真係包到足有少少push up 但就略嫌包副乳嘅邊位太高太硬 成日隊到加拿大
普通款個啲算係最抵玩 又包得好又舒服

PJ款ok但包唔晒

我完全同你同一個問題
真係番工打字都覺得吉住加拿大個邊
但著左rm之後唔會想轉其他
真係最舒服又有大size
有無絲去過灣仔間mm?

無偏大偏細 杯容量夠

啲碼同wacoxx一唔一樣
有無絲去過灣仔間mm?

係呀 我見你哋多數開講山林道個間 所以唔知灣仔啲sales好唔好
不過得灣仔有7折所以都焗住去依間
長沙灣
宇宙附近有間細舖
買3送1 買5送2 買7送3
好抵
由於我知自己係淨係啱邊款
所以通常都會大手大手入同一款但唔同色/design
我依家係唔會再亂試其他款
廢事倒錢落海
底底通常唔會襯一套
會買啲棉質嘅
驚焗親個西
有無絲去過灣仔間mm?

係呀 我見你哋多數開講山林道個間 所以唔知灣仔啲sales好唔好
不過得灣仔有7折所以都焗住去依間

Same
但個fd同我之前一樣都係亂著bra又唔識揀 我第一次自己買都係聽絲打推薦之後去山林道嗰間,真係舒服好多好多好多,所以都想帶返fd去嗰間
葵廣有間幾好
因為細個戴唔啱bra搞到胸形唔靚,外擴曬
係咪按摩會有幫助 ?有無絲打有特別手法/片推薦下 唔想成世都八字波
而家著緊mm,感覺有集中左,其實mm係咪已經算係矯形bra,定係都係要睇返款
同埋想問下橋、腰封有無用 利申肥婆腰粗肚腩大想知腰封最大係去到咩size,如果明知著唔落就唔去丟架了 唔知去邊間好
因為細個戴唔啱bra搞到胸形唔靚,外擴曬
係咪按摩會有幫助 ?有無絲打有特別手法/片推薦下 唔想成世都八字波
而家著緊mm,感覺有集中左,其實mm係咪已經算係矯形bra,定係都係要睇返款
同埋想問下橋、腰封有無用 利申肥婆腰粗肚腩大想知腰封最大係去到咩size,如果明知著唔落就唔去丟架了 唔知去邊間好

上網搵有勁多按摩 如果話腰做運動減比較直接 so far身邊冇見過有人用腰封唔做運動減到
Private Shop好唔好 見到做discount想買嚟試吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞