(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
個間垃圾ig shop
賣啲死人淘寶bra賣到勁撚貴
啲墊厚撚到 勁多平胸妹幫襯
升球大墊迫條gap出黎以為自己有con9
成班都著有牌子嘅bra
窮撚著uniqlo咋,幾好著仲要冇鐵線

表示太窮買sixtyeight

我bra買有牌子 其他衫褲果啲就冇所謂 貼身衣物買好啲

其實冇牌子個D係咪真係會有影響

大部分都係一分錢一分貨(除左某啲牌子又貴又料差),唔理係咪牌子野,羊毛出在羊身上
你買個百幾蚊嘅袋,細緻位都同你買個幾萬蚊嘅袋唔一樣啦

或者係時候買個堅既試下,係咪應該試victoria哈

我等緊銅鑼灣開vs vs有30圍

唔知果D矯形背心有無用
我背又厚懷疑自己寒背( 雖然身邊D人都話唔覺)

我有少少前後膀,你會唔會都係?坐姿唔好出事。

點先check到自己有前後膀
以前做sales長期企都無野, 返office工長坐就出事
我淨係左邊肩頸背痛

正面望全身鏡,兩邊膀好似一邊長啲一邊短啲咁就係。兩邊側面睇都唔一樣,一邊會前咗,要拗後先正常但會酸痛。

利申:都係人哋話我聽

我依家係右邊膊頭拗返前少少先正常 又係好酸痛

擊個掌先,前後膀 ,完全唔知點先正常番,又唔想畀錢出去搵PT

條腰係咪彎低會痛?

我淨係左邊肩頸背痛

正面望全身鏡,兩邊膀好似一邊長啲一邊短啲咁就係。兩邊側面睇都唔一樣,一邊會前咗,要拗後先正常但會酸痛。

擊個掌先,前後膀 ,完全唔知點先正常番,又唔想畀錢出去搵PT

條腰係咪彎低會痛?

聽聞做Pilates會減少痛症?

勸你試下自己度,話唔定係70C唔係75B

唔知果D矯形背心有無用
我背又厚懷疑自己寒背( 雖然身邊D人都話唔覺)

我淨係左邊肩頸背痛

條腰係咪彎低會痛?

我今朝換衫果時觀察左好耐 正面好似正常, 無斜果D
側面睇唔到

其實satami個碼係標準定報大左
mm好唔好著 想改善副乳問題
見佢係葵廣開咗舖,諗住用哂bodibra既錢就轉會

好! 真心誠意推介
mm b cup嗰啲款算唔算厚

好! 真心誠意推介

我都係啱啱轉 目前覺得都幾好着

我果日試左4 5個Mm 試晒有厚有薄有冇墊有wire冇wire 睇你報揀咩款

我果日試左4 5個Mm 試晒有厚有薄冇墊有wire冇wire 睇你報揀咩款

佢俾75C定70C?
正常同一款杯,70C同75B容量相若,除非唔係試緊同一款咁就無得講
當然,如果你度出黎數據真係87.5 75,咁就真係會75B岩啲,最怕個sales度完俾錯
我咁問係因為satami都係亂俾圍人

為左賣晒啲貨
男朋友成日行過68間垃圾話好靚 叫我買
男朋友成日行過68間垃圾話好靚 叫我買

你男朋友 男仔唔會明白一件好嘅bra其實對女仔黎講好重要
有冇絲打有satami 會員discount
黎緊想試下呢個牌子

我有 可pm

Tg ok?
https://t.me/c06856
唔該絲打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞