(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
因為細個戴唔啱bra搞到胸形唔靚,外擴曬
係咪按摩會有幫助 ?有無絲打有特別手法/片推薦下 唔想成世都八字波
而家著緊mm,感覺有集中左,其實mm係咪已經算係矯形bra,定係都係要睇返款
同埋想問下橋、腰封有無用 利申肥婆腰粗肚腩大想知腰封最大係去到咩size,如果明知著唔落就唔去丟架了 唔知去邊間好

上網搵有勁多按摩 如果話腰做運動減比較直接 so far身邊冇見過有人用腰封唔做運動減到

紥住啲肉見唔到,即刻修2吋腰,但唔著咪又係係返到,著果啲只係令你著衫變好睇啲,一除左打回原形

明了
不過修到2吋腰嘅話話唔定就可以著到之前著唔到嘅衫裙 不過應該有睇過其他人覆話代價係會痛會勒住好唔舒服

有冇絲打去過旺角新世紀廣場間rm
啲staff好唔好人架
有冇絲打去過旺角新世紀廣場間rm
啲staff好唔好人架

同埋有冇話邊款好著啲

計埋運費,轉埋港幣其實都差唔多。唔啱又要畀錢寄番去,計計埋埋都喺番度。

Narue福袋260蚊人仔有3隻bra喎,加埋運轉埋港紙都係300蚊姐,平PJ一半有多,差好遠
杯又圓,料又好過PJ,屌得過架

成日驚就算係寫話官網啲貨同料都係劣 易唔易wear果啲都算 黑心材料先驚

旗艦店黎,我買過,無問題,不過我係逐個買唔係買福袋,因爲福袋無我份

我又試下先 啲碼有冇話偏大偏細?

無偏大偏細 杯容量夠

啲碼同wacoxx一唔一樣

建議量size先買,narue係跟平時普通亞洲尺碼計法,香港wacoal都係,但我唔知你wacoal著咩杯有無偏大偏細,都係度胸啦
例如 85-70,就買70C

絲打請問知唔知must up系列有冇偏細?
如果B 但想改善副乳同寒背問題絲打們又會推介邊間?
如果B 但想改善副乳同寒背問題絲打們又會推介邊間?

65D有咩牌子好推介?

Pj days MM改帶

有試過買,太貴

65圍要啱依兩隻唔算貴架啦

就算唔係65圍,都算平啦,PJ先200幾蚊,mm 400幾蚊
再唔係諗下上網買囉,但好多人又介意無得試,幫唔到你啦咁 魚與熊掌不可兼得

計埋運費,轉埋港幣其實都差唔多。唔啱又要畀錢寄番去,計計埋埋都喺番度。

Narue福袋260蚊人仔有3隻bra喎,加埋運轉埋港紙都係300蚊姐,平PJ一半有多,差好遠

即刻屌個福袋先

男人條牛仔褲可以成年唔洗添
bra著得耐會變型連個胸都變型,但你條孖煙通多菌邋塌條J唔會變型

明白了
其實有無話邊間專業幫人訂造內衣?
我覺得娜姐間野啲內衣流流地

Chasney Beauty 仲可以約設計師傾款式

咩價位到?

近千左右,訂造得係唔荒平 一個bra嘅構造係好複雜
唔係咩特別size其實可以買佢舖頭啲現貨,唔洗訂造都好靚,歐陸風格
特別size例如65圍,F以上就無現貨要訂造

現貨貴唔貴?第一次聽呢個牌子

都貴架,600-800啦,要睇你買咩款
啲lace係靚野,料非常之好,摸落好滑

可接受 之前wxxx都要五百尾

有試過買,太貴

就算唔係65圍,都算平啦,PJ先200幾蚊,mm 400幾蚊
再唔係諗下上網買囉,但好多人又介意無得試,幫唔到你啦咁 魚與熊掌不可兼得

成日驚就算係寫話官網啲貨同料都係劣 易唔易wear果啲都算 黑心材料先驚

旗艦店黎,我買過,無問題,不過我係逐個買唔係買福袋,因爲福袋無我份

絲打,你好大喎

無偏大偏細 杯容量夠

等我遲啲淘下先

飲豆漿乳酪,食雞肉(唔好揀雞翼呢啲,盡量食雞胸肉)、食魚同埋一星期飲次豐胸湯水聽聞係work。有朋友升到cup
65D有咩牌子好推介?

有試過買,太貴

好靚!!!!!
係咪得細size
65D有咩牌子好推介?

有試過買,太貴

好靚!!!!!
係咪得細size

上淘寶睇左
全部都無我size

無偏大偏細 杯容量夠

等我遲啲淘下先

飲豆漿乳酪,食雞肉(唔好揀雞翼呢啲,盡量食雞胸肉)、食魚同埋一星期飲次豐胸湯水聽聞係work。有朋友升到cup

絲打,你好大喎

絲打應該係細圍超大杯

絲打,你好大喎

我?
唔算好大嘅 適中咋,都係岩岩d頭啫
大波嘅最好搵番啲有承托力,貪平貪靚只會吱到變背脊肉。我推薦莎娜美唔算勁平但有質素,分店多啲易就時間
好過要上門試完身再訂個啲,因為呢啲鋪一嚟有自己size好難跟番佢度嘅出去買,二嚟要跟佢優惠買一堆先抵啲,但成功矯番靚個胸又要買過批會肉赤
唔建議買pj,68或者其他日牌好似pj咁勁厚墊谷走啲肉變手臂肉同背脊肉,到時喊都無謂,買一兩個襯衫之類都OK 但唔好成日著
八卦一問 點解成日要戴啲push得勁又厚既黎呃人

有試過買,太貴

好靚!!!!!
係咪得細size

上淘寶睇左
全部都無我size

係呀,平嘛所以好多人搶搞到啲碼唔齊,可以問下客服你個碼幾時返貨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞