(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
搭單問有冇絲打著開冇鋼線款?有冇邊個著得舒服既牌子推介?
我著mm
34D 32E(如果無34D)
但覺得mm應該唔係正碼
我對波咁細 鬼有D/E 咩
搭單問
荃灣有無買bra鋪推介
咁大個女都未買過靚bra
我著mm
但覺得mm應該唔係正碼

MM size好似大1個cup
平時C 佢比D我
我著mm
但覺得mm應該唔係正碼

MM size好似大1個cup
平時C 佢比D我

不過好似mm真係著得幾好
但啲料就一般 真係要每幾個月就要換一次
搭單問
荃灣有無買bra鋪推介
咁大個女都未買過靚bra

葵芳岩唔岩,葵廣hafina
琴日先第一次認真買bra,個姨姨講解得好詳細
之前我係求其買,一舊雲咩都唔識
不過見過有絲打話葵廣分店個姨姨好hea

利申:琴日買,仲未著過出街
Satami
之前減價買咗兩套加兩個俾媽媽join埋會員
薄杯 托得包得夠 真係包到啲波邊肉唔會吱出黎/離罩
雖然款唔算好多又少女風
我個size係超難買bra(75G)日本size要去到75H
我之前去過satami d款好老
個人鐘意日本牌子d款 又令質地又好
但好可惜我真係好少款可以揀
你可以去wacoal 有個日本副線牌子u字頭
佢d bra好令但完全無我size...
peach john 我都好想買但都係無我size..
唯一買過既日本令bra係係日本d舖買過
e架著緊mm既bra 都好舒服 但都係
令既我鐘意既都無我size- -
真係好羨慕d胸細既人...
MM
大約400蚊個
學生有75折但佢要你share去fb有啲尷尬
Bio 乜乜呢?

Braologie?
之前試過一隻 係包得幾好
不過佢加埋個墊好似怪怪地 同勁大個罩
感覺還好
MM
大約400蚊個

買完del post
我個size係超難買bra(75G)日本size要去到75H
我之前去過satami d款好老
個人鐘意日本牌子d款 又質地又好
但好可惜我真係好少款可以揀
你可以去wacoal 有個日本副線牌子u字頭
佢d bra好但完全無我size...
peach john 我都好想買但都係無我size..
唯一買過既日本bra係係日本d舖買過
e架著緊mm既bra 都好舒服 但都係
既我鐘意既都無我size- -
真係好羨慕d胸細既人...

做乜鳩 要唔要學好啲中文先?
MM
大約400蚊個

買完del post

較做only me囉
有啲想試添
Wacoal
著出嚟有番個型
西九有outlet 好平
但啲態度麻麻
成班都著有牌子嘅bra
窮撚著uniqlo咋,幾好著仲要冇鐵線
本身係喺femme_secret_lingerie買
著開32c 但早排買新bra覺得c cup好壓胸
薄杯但都突左成舊肉出黎好辛苦
之後早兩日去左bodibra睇
個sales話我要著e cup
點知一試又fit身
佢話出面舖頭好少有我size 叫我係佢到買
一睇個價錢 要$719一個
我當唐就嚇一跳 然後就買左一個
好想知絲打係邊買開bra 大概咩價位
上網睇過satami好似唔錯同埋under$500
仲有無其他舖介紹俾小妹
自問承擔唔起$719買一個bra

Bodibra我覺得呃人
佢一黎同我度拎個G出黎
其實咪報大d個size等你覺得自己身材好幫佢買多兩件
我平時都係著B/C 點會去G
同埋個bra著左兩三個月就變哂形
成著梅菜咁 哂左我成千蚊 千其唔好再幫襯
MM
Rm 都好著,但係我覺得比mm 快鬆
MM
大約400蚊個

買完del post

下次開定個新ac先去
MM
Rm 都好著,但係我覺得比mm 快鬆

啲橡筋布位著咗一排爛
去開RM買
佢d料著左好似冇著bra咁 勁適服
著開32d 佢好似連f都有
不過我覺得好易鬆
可能係我連32都唔冇 我真係好瘦

RM 好多大波朋友都話好舒服

我仲未有錢試

不過最近行過德福個間RM做緊減100蚊
(好似係)

間中會有500蚊三件 discount
成班都著有牌子嘅bra

聽講著好啲既bra著耐左可以將其他部位既肉收返去個胸
所以細波人士如我要淘汰晒啲以前hea買既bra
我都係樓主間femme
買過 但其實係咪都係大陸貨
一年用4-5個左右啦要keep住換 之前買bra都煩左我好耐 不過最後去左satami買左包得好多背脊個隻 啲肉走返岩位啲同手臂幼左
一年用4-5個左右啦要keep住換 之前買bra都煩左我好耐 不過最後去左satami買左包得好多背脊個隻 啲肉走返岩位啲同手臂幼左

本身好需要矯型所以搵左勁耐 依家薄杯包得好 印象中1000鬆啲4個 唔係打手真心搵到個好既好感動 不過唔好擺入機洗
成班都著有牌子嘅bra

聽講著好啲既bra著耐左可以將其他部位既肉收返去個胸
所以細波人士如我要淘汰晒啲以前hea買既bra

Yes耐既bra聽聞會鬆左之後包得唔好 所以要定期一兩年換一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞