(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
80D肥閪表示MM真心好好著
覺得佢啲bra形幾岩我 我唔鍾意著啲好厚嘅bra 著完會谷到啲肉上頸咁 側面睇勁唔自然 mm個啲啱啱好 之前著過W記同S記 好多款都好壓胸 一係就側邊包到上格肋㡳 勁唔舒服 MM啲bra 唔會包得太高但又修到副乳同埋啲款靚啲又冇咁貴
著過BODI BRA 36G 佢個型係幾好但係真係好貴!!!!
諗住試BRAOLOXXX/MM 有冇絲邊個好D?
本身自己個波生得開買BRA好難買(一係個杯太細唔係就著得唔好睇)
差唔多人地成間店D BRA試曬都冇個岩

學下正字啦!火星文 5p字見一次屌一次!
樓下做咩事啊 開口埋口話人臭閪 人地大波又關你事 就係搵唔到啱著先上黎問下有冇推介 順手呻下姐睇下有冇同是天涯淪落人姐 講自己咩cup又要比你屌曬命 唔講自己咩cup到時又會比人屌咩資料都唔講又上黎問 波大波細都冇罪架絲打
講真啊香港地多數女仔個胸都唔大 好多時bra鋪都剩係會入少量大size 好快賣曬 難買都唔出奇啊 除非係去啲專賣大size嘅細鋪啦 但呢啲可能唔好著架嘛 收下把口啦
做咩事啊 開口埋口話人臭閪 人地大波又關你事 就係搵唔到啱著先上黎問下有冇推介 順手呻下姐睇下有冇同是天涯淪落人姐 講自己咩cup又要比你屌曬命 唔講自己咩cup到時又會比人屌咩資料都唔講又上黎問 波大波細都冇罪架絲打
講真啊香港地多數女仔個胸都唔大 好多時bra鋪都剩係會入少量大size 好快賣曬 難買都唔出奇啊 除非係去啲專賣大size嘅細鋪啦 但呢啲可能唔好著架嘛 收下把口啦
bodibra啲size係奇怪
我係個度試係f size
做咩事啊 開口埋口話人臭閪 人地大波又關你事 就係搵唔到啱著先上黎問下有冇推介 順手呻下姐睇下有冇同是天涯淪落人姐 講自己咩cup又要比你屌曬命 唔講自己咩cup到時又會比人屌咩資料都唔講又上黎問 波大波細都冇罪架絲打

上面似係話緊個啲著報大幾個碼明明得bc扮efg好大波然後走上黎話買唔到bra個啲喎
同埋係屌緊人地字都唔識打係到打埋啲5p字
宜家著緊mm同satami
mm push得好集中成條線
Satami就無咩push 但好自然咁承
但d料mm差好多覺得好薄好易爛
不過有學生優惠既話折左mm 2xx satami 3xx 都可以既
以前著wacoal 質料唔錯但可能係果陣唔識簡bra
覺得完全唔貼身唔岩自己

Btw wacoal/mm著d 但satami b
試過mm既c 係真係著唔落要d
心思思想試satami c到底係點
但唔好意思講

mm有學生優惠? 大學生都得?
rm 係邊間?
F cup可以著咩 satami, Braologie, pj都試過 麻麻

上面似係話緊個啲著報大幾個碼明明得bc扮efg好大波然後走上黎話買唔到bra個啲喎

咪就係
我bodibra著f size唔通真係f size咩
哪來的自信
rm 係邊間?

regina miracle
RM
前幾日襯有生日優惠又入左幾個
我覺得rm包得唔夠多 無乜承托力
無知一問
大細胸點救?
矯型bra有用?
mm宜家仲有無學生優惠
好似幾掋
mm宜家仲有無學生優惠
好似幾掋

有呀 75折
好多平胸港女入黎吠大波妹

酸撚到

唔通我大波又要好似啲臭西沖出黎叫買唔到bra咩 柒頭!
睇title以為有閪痕絲打收兵
點知變八婆鬧交
睇字都覺得好嘈
我32e 買親都呀婆款

wacoal幾正既有啲

triumph啲sales亂咁拎俾我 背帶成條扯哂上去 同前面完全唔成水平都話個bra好fit我

peachjohn 壓胸(撳扁胸型)戴左兩三次就冇再用 我驚會壓扁我個胸 成日戴既話肋骨位會好似頂住咁唔知點解 仲有啲sales面口麻麻 去過2次沙田嗰間 嗰2個都西我面 可能我樣似買唔起

rm眼見啲款唔係真係好靚冇買過 睇完post想試下

satami 呀婆款得塊布+鐵線薄bra 個sales話我唔啱moulded bra

68 唔啱size但買姊妹size細一個碼 有時帶75c 款靚啲但洗多幾次就wear 同埋真係幾唔啱size 帶得多個胸會變型

68公認垃圾bra 有波有腦既都知
咁你32e 著wacoal 咪得囉
其實好撚多日牌都好靚 去到g級都有
壓胸因爲你胸型問題 揀唔岩bra型

點解e cup 以上硬係要話呀婆款?
你係街市買bra???又唔係呀
Wacoal都靚喎
睇title以為有閪痕絲打收兵
點知變八婆鬧交
睇字都覺得好嘈

就係睇唔過眼先屌個堆臭西
個Post根本係share介紹邊間好著
屌你老母
Ef沖出黎話買唔到bra
係咪做左咁多年女人買唔到bra 唔識搵?
定係到飛足咁多年釘?

Nice
Bodibra 真係又貴又唔好著
個陣比佢哄左我買
話著左腰直d
又話因為嬌型qoo到呼吸辛苦係正常
係幫我升級既
但推到我2邊既副乳黑哂
又難著
著完個胸型又尖又核突
仲要成千幾蚊個
wacoal同樣效果既
係SOGO特價買100蚊
正價都係450
以後唔買bodibra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞