(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
一年用4-5個左右啦要keep住換 之前買bra都煩左我好耐 不過最後去左satami買左包得好多背脊個隻 啲肉走返岩位啲同手臂幼左

絲打都係大cup數?
我都係啲肉周圍走
我呢年直情放棄左買bra 好辛苦
我D 唔知邊到買好
一年用4-5個左右啦要keep住換 之前買bra都煩左我好耐 不過最後去左satami買左包得好多背脊個隻 啲肉走返岩位啲同手臂幼左

著左幾耐開始有改善
想買t-shirt bra同拆得帶嘅bra有無好介紹
淨係買過mm嘅bra
我D 唔知邊到買好

之前去尖沙咀漢口道既Satami買
個姐姐好好人好細心同你睇你試既效果
不停推薦啲你會啱既款

元朗Satami個姨姨都好細心
搭單問
荃灣有無買bra鋪推介
咁大個女都未買過靚bra

葵芳岩唔岩,葵廣hafina
琴日先第一次認真買bra,個姨姨講解得好詳細
之前我係求其買,一舊雲咩都唔識
不過見過有絲打話葵廣分店個姨姨好hea

利申:琴日買,仲未著過出街

葵廣有晒hafina同mm
Mm既ivy姐好好
著開34D,去bodibra買過都係得34E
同樓主一樣買左$719 但好少著
試過買emtry form同RM啲bra
前者同自己講過一定唔會再買
後者ok 唔平 但有時特價$500有三個
依家會去ig shop sisters_brabra買
其實唔差 百幾蚊有成set 不過聽講係淘寶貨?
其實sisters brabra同femme secret lingerie好唔好?啲款好似好靚又包到肉咁

買過sisters brabra,淘寶賣緊30蚊套,佢sell $12x set
啲bra個pat好厚 洗多幾次就變型
佢自在夾到條gap 矯形得唔得就唔知
成班男人討論bra
葆XX 好好好貴 但好舒服 轉過其他牌子 但都係佢最舒服
不過太貴 我都想有其他介紹
有冇人知d肉有d走位可以點算
有冇邊間既特別好?
本身係喺femme_secret_lingerie買
著開32c 但早排買新bra覺得c cup好壓胸
薄杯但都突左成舊肉出黎好辛苦
之後早兩日去左bodibra睇
個sales話我要著e cup
點知一試又fit身
佢話出面舖頭好少有我size 叫我係佢到買
一睇個價錢 要$719一個
我當唐就嚇一跳 然後就買左一個
好想知絲打係邊買開bra 大概咩價位
上網睇過satami好似唔錯同埋under$500
仲有無其他舖介紹俾小妹
自問承擔唔起$719買一個bra

Bodibra我覺得呃人
佢一黎同我度拎個G出黎
其實咪報大d個size等你覺得自己身材好幫佢買多兩件
我平時都係著B/C 點會去G
同埋個bra著左兩三個月就變哂形
成著梅菜咁 哂左我成千蚊 千其唔好再幫襯

屌 我都覺得好撚呃錢 重呃鳩我買咗個6400 pakeage 然後買完先同我講尾數要俾cash
仆街 我著左2個月 啲bra變撚哂型 有無辦法可以退撚咗個pakeage佢 我重要分期還
不過老實講 著咗2個月左右 係有少少改善嘅
MM 著70H, 次次都要等佢改細個圍
成班都著有牌子嘅bra
窮撚著uniqlo咋,幾好著仲要冇鐵線

U記無我碼 我都覺啲色幾靚

葆XX?可以開名嗎?
樓主不要ff了,bodibra一向報大3個cup
你個間ig shop賣d bra咁厚墊
可能得b咋
Victoria secret 又靚又舒服唔太貴
唔使考dse?

葆XX?可以開名嗎?

屌你我係男人都知係葆露絲啦
想買t-shirt bra同拆得帶嘅bra有無好介紹
淨係買過mm嘅bra

我都想知
成日唔知d露膊衫係應該帶咩bra
著開MM 葵芳個姐姐好好人
不過胸大會少啲款
我個size係超難買bra(75G)日本size要去到75H
我之前去過satami d款好老
個人鐘意日本牌子d款 又令質地又好
但好可惜我真係好少款可以揀
你可以去wacoal 有個日本副線牌子u字頭
佢d bra好令但完全無我size...
peach john 我都好想買但都係無我size..
唯一買過既日本令bra係係日本d舖買過
e架著緊mm既bra 都好舒服 但都係
令既我鐘意既都無我size- -
真係好羨慕d胸細既人...

令你老母臭西咩
又表情又火星文
屌你老母臭西死番火星 5p喇
最撚憎啲人係到g級叫難買bra
On99做左咁多年女人bra都覺得難買
食撚屎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞