(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
Rm好舒服 不過我都冇錢買
Satami
依間嘢d cup size都好信
一向係咁樣水鳩人落搭
呢d咁樣既留言 我係男人都識作

多數呢類bra post有個pattern

首先要扮正經問去邊間買

之後多數都係著開細cup, 然後發現應該級數係大d先岩

最後多數仲要講明自己唔係因為肥所以大波

莎娜美定wacoal好著d ??
之前見到另一個post有絲打推薦hafina
琴日走左去買
$400一個,買二送一(即係$800三個)
著開pj Workbra嗰隻款舒服耐左唔變型
佢隻冇帶bra都幾出色
但真係冇咩功能可言

著過bodi佢一開始sell個300幾既比我咋喎
話入門級 最多都係sell我買多個替換同買件小背心 但我覺得佢地啲料好差 好快變晒型
有冇絲打可以介紹下邊個牌子功能內衣好著料好?
呢d咁樣既留言 我係男人都識作

多數呢類bra post有個pattern

首先要扮正經問去邊間買

之後多數都係著開細cup, 然後發現應該級數係大d先岩

最後多數仲要講明自己唔係因為肥所以大波

胸部變大好正常姐
呢度係咪得我鐘意真空
呢度係咪得我鐘意真空

有D牌子一睇就知無波 / 平胸
最近試緊淘寶買日系原單

有無link? 想睇下
Satami
MM
之前好似有同類嘅post 著開rm真係唔錯好舒服
無鋼圈個隻有承托力得黎又唔會好緊
包晒成個胸個隻真係包到足有少少push up 但就略嫌包副乳嘅邊位太高太硬 成日隊到加拿大
普通款個啲算係最抵玩 又包得好又舒服

PJ款ok但包唔晒
bxxologie幾好 承托幾好
不過無乜款揀
想問下各位絲打
size既度法係咪唔止(上胸圍 - 下胸圍)一種?
以前見其他post有人話有其他方法計(計體積之類?)
但我google又搵唔到其他
bodibra 不嬲呃錢

著開Satami簿杯 準
料靚唔靚見人見智

但呢排著多左日本出既好撚靚既bra
好多大奶奶屍打
留個名先
本身著開pj,但好易變型
上個月去台灣順便去試埋MM
真心舒服
佢唔似得pj咁得個托字
佢薄得黎都好集中同挺
某一個系列仲舒服到個bra好似無鋼線咁
忍唔住手買左四套
~$400左右一個
Bio 乜乜呢?
其實sisters brabra同femme secret lingerie好唔好?啲款好似好靚又包到肉咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞