(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike

咁多 我6個

我係痴線 仲未買夠

買唔到啱size同無錢

我都係65圍,完全明白你感受
無錢就真係無得講,有錢就一定買得到
每個月我都會買bra,我係痴線

個個都瘦底
同我有得揮,一想買就買到過千

有錢 好羨慕

出嚟做嘢就有咖喇 不過都要慳啲洗,仲要買下衫見客,已經唔可以好似以前份工咁hea look番工

希望目前見果啲會收我啦

我係痴線 仲未買夠

買唔到啱size同無錢

個個都瘦底

我係salute超級迷
有人話GHI買唔到,我表示不解? 大杯存貨少但唔會無,就算咁岩無貨都可以問聲幾時返貨

香港wocoal都有saluteGHI?

有呀,去Sogo啦 齊款啲
S care全杯又深又托得穩陣 衰在個杯尖左啲

細圍細杯都會有?我之前一直買pj

我係痴線 仲未買夠

買唔到啱size同無錢

個個都瘦底

我係salute超級迷
有人話GHI買唔到,我表示不解? 大杯存貨少但唔會無,就算咁岩無貨都可以問聲幾時返貨

Salute又係畀啲sales禍害,買錯晒size,然後就不了。不過而家知識多咗可以去再買

買唔到係因為懶姐,唔想行咪打個電話問下邊間有大杯囉

所以不能夠靠人(煩唔煩呀,又講),sales禍害唔係第一日嘅問題,勁嚴重!

都唔明請人果時冇train basic knowledge架咩
平時去開 peach john d款好靚

曾經瘦到BMI得12點幾 果陣平過飛機場 好驚搵唔到工

搞咩瘦到咁誇,真係會冇肉喎 工唔會搵唔到,最主要睇你嘅薪酬待遇嘅期望。但出到嚟做嘢先知,唔係讀專科都係收得皮,分分鐘sales, waiter 嗰啲都高人工過我

本身骨架又細 以前又唔食野 好後悔 依家係咁食野做運動增返啲肉

骨架細,好羨慕。雖然我又唔係真係大骨架,但都想細啲 唔可以唔食嘢咖,試下食多啲蛋白質,對健康增肥聽聞好有用。

依家我肥左廿磅都仲係過輕 我有呀 食好多肉同菜 其實依家乜都食

搞錯!我肥咗三十磅已經係超咗重

我都想升cup 大多一至兩cup,比例就正 ,但首先要減肥

我係痴線 仲未買夠

買唔到啱size同無錢

個個都瘦底

我係salute超級迷

Salute又係畀啲sales禍害,買錯晒size,然後就不了。不過而家知識多咗可以去再買

買唔到係因為懶姐,唔想行咪打個電話問下邊間有大杯囉

所以不能夠靠人(煩唔煩呀,又講),sales禍害唔係第一日嘅問題,勁嚴重!

以前好天真咁覺得啲sales係有經驗 而家自己度仲準。

去親都買啲最plain款 好鐘意啲好簡單嘅款

第一次著全包/三至買排扣? 定係你第二個偏窄呀?

一係簡單到極緻,一係少女到無極限

搞咩瘦到咁誇,真係會冇肉喎 工唔會搵唔到,最主要睇你嘅薪酬待遇嘅期望。但出到嚟做嘢先知,唔係讀專科都係收得皮,分分鐘sales, waiter 嗰啲都高人工過我

本身骨架又細 以前又唔食野 好後悔 依家係咁食野做運動增返啲肉

骨架細,好羨慕。雖然我又唔係真係大骨架,但都想細啲 唔可以唔食嘢咖,試下食多啲蛋白質,對健康增肥聽聞好有用。

依家我肥左廿磅都仲係過輕 我有呀 食好多肉同菜 其實依家乜都食

搞錯!我肥咗三十磅已經係超咗重

我都想升cup 大多一至兩cup,比例就正 ,但首先要減肥

一路減一路豐

冇錯 不過咁大個好只係着過兩個少女款 嫌唔實際

冇錯 不過咁大個只係着過兩個少女款 嫌唔實際

第一次著全包/三至買排扣? 定係你第二個偏窄呀?

之前四扣都著過都冇咁樣
可能我肥左⋯
試個陣fit size嘅冇窄

着4扣好勁 3扣已是極限 反正我又唔大

冇錯 不過咁大個只係着過兩個少女款 嫌唔實際

但有時d款靚起上黎真係可以係間鋪睇一兩個鐘都唔厭
sixtyeight
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞