(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike

work bra唔係偏細,係勁偏細!起碼細2 cup
試Days啦,E個系列碼準啲 我除左依個系列其他系列係唔會買(其實係無size買唔到)

完來係勁偏細 唔怪得走得咁勁
Days 系列最大cup 去到咩cup 呀?
有無H?
其實我個人唔係幾中意lace
Satami 果啲我尬嫌佢花

無H,PJ Days最大G,真的非常可惜喔 係香港唯一買到G而又靚款又平又托得幾好嘅Days系列已經無你份了喔

咁我都係帶返我自己買開啲bra
買極都同一款
女友2個月左右就出去買新bar (娜姐個間)
其實有無必要咁短時間就買新呢?
我自己孖煙通一年先買新

男人條牛仔褲可以成年唔洗添
bra著得耐會變型連個胸都變型,但你條孖煙通多菌邋塌條J唔會變型

明白了
其實有無話邊間專業幫人訂造內衣?
我覺得娜姐間野啲內衣流流地

Chasney Beauty 仲可以約設計師傾款式

聽講依個係香港brand?
著bra著到有印係咪太緊
又黎,pj厚墊,都唔想再解釋
一竹竿打沉一船人,正如我都唔會講到好硬話mm偏細,總有啲款係無偏細
不過日本bra大部分杯型都偏尖就真,唔知點解

亞洲人胸型偏尖?我胸型都尖尖哋但係都幾圓。

講起pj,我之前去試過work bra
感覺雖然佢出到F 定G,都係無墊嘅
但係好似有啲偏細,因為當時我F 去試返佢個F 走奶走左一大半出黎

work bra唔係偏細,係勁偏細!起碼細2 cup
試Days啦,E個系列碼準啲 我除左依個系列其他系列係唔會買(其實係無size買唔到)

65D有咩牌子好推介?

Pj days MM改帶
我自己孖煙通一年先買新

bra著得耐會變型連個胸都變型,但你條孖煙通多菌邋塌條J唔會變型

明白了

咩價位到?
著bra著到有印係咪太緊

你著完橡筋褲一日,除左條褲落黎都有橡筋褲頭印啦,所以著bra有wire印係正常,只要個印唔係壓係胸肉上

我個印好似箍左係到唔退 直情係有個印
65D有咩牌子好推介?

有試過買,太貴
65D有咩牌子好推介?

有試過買,太貴

65圍要啱依兩隻唔算貴架啦
Wacoxx覆左話65圍得 une nana coxx有
Wacoxx覆左話65圍得 une nana coxx有

叫佢吔屎啦 Sogo真係有呢,無呃你地

到時完sem去先 唔知VS幾時開呢
65D有咩牌子好推介?

有試過買,太貴

65圍要啱依兩隻唔算貴架啦

就算唔係65圍,都算平啦,PJ先200幾蚊,mm 400幾蚊
再唔係諗下上網買囉,但好多人又介意無得試,幫唔到你啦咁 魚與熊掌不可兼得

計埋運費,轉埋港幣其實都差唔多。唔啱又要畀錢寄番去,計計埋埋都喺番度。
我自己孖煙通一年先買新

明白了

咩價位到?

近千左右,訂造得係唔荒平 一個bra嘅構造係好複雜
唔係咩特別size其實可以買佢舖頭啲現貨,唔洗訂造都好靚,歐陸風格
特別size例如65圍,F以上就無現貨要訂造

現貨貴唔貴?第一次聽呢個牌子
岩岩同個frd 去左pj 買days
佢著開75G days 系列又真係岩碼喎
起碼岩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞