(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
帶sport bra膊頭會勁痛係咪正常

我冇試過痛喎咁

我着咗一個鐘就已經好痛

真係帶啱bra就會升cup, 我以前都瘦咖 起碼瘦而家一個半碼。Office真係萬惡嘅根源,自己又懶。我想瘦番多過個胸大啲

真係要,夏天已經來臨。我男朋友同我一齊肥到隻豬咁,佢都已經開始話要做運動

依家係學校大家都唔敢提夏天兩隻字

學生時代會係最瘦嘅時候,放假冇街去就係做運動 而家我想死

放假冇街去認真真係做運動最kill time 就grad好驚

你本身都瘦底唔驚,我本身係瘦都係包包臉嘅微胖女,但隻腳都唔幼 。我都係出咗嚟社會做咗年幾嘢 同埋我有壓力同唔開心會瘋狂食嘢

曾經瘦到BMI得12點幾 果陣平過飛機場 好驚搵唔到工
仲有身高同腰圍因素影響 170+高就算有D+圍細過80望落唔大
識人75D/E 16x超大

再加埋就算所有野一樣,寒唔寒背姿勢好唔好都影響望落去個觀感

好彩我細粒 不過都係想大多少少

其實著個胸岩岩好包實 背帶平衝 背隻格拿底位無肢肉 出街全日無跌帶同移位情況 著完一日除個陣無個bra肋左係到既印 就係岩身

今日終於去咗試hafina 買三送一 四個千二都抵
但另外買咗橋同腰封就勁貴 埋單21xx 但著落同braologie嘅真係差好遠
Bra就…齋睇起嚟其實mm集中效果會明顯好多 利申有少少外擴
戴咗satami三四年都唔係好改善到 但有幫我解決副乳同厚背嘅
但見一月買嘅mm開始唔啱著就即管試吓新嘢
有無絲打著過hafina 見到e排blogger熱推

利申:住元朗 成日經過雞地有間 唔知入唔入好 曾經買過bodi bra 比人sell到賴屎之後就好驚入胸圍鋪

求介紹

覆完post先見到你個回覆 我係見連登前排另一個bra post好多人讚佢先去買嚟試 橫掂我又住雞地
但另外買咗橋同腰封就勁貴 埋單21xx 但著落同braologie嘅真係差好遠
Bra就…齋睇起嚟其實mm集中效果會明顯好多 利申有少少外擴
戴咗satami三四年都唔係好改善到 但有幫我解決副乳同厚背嘅

封腰其實有無用 我條腰就黎唔見左肥到
買開68

至少視覺效果會差好遠 長期著住有無效就唔敢講
因為我之前剩係試過braologie嗰隻 無乜𠺫到 著耐少少就完全無cool力
啱啱個店員姐姐話見到我瘦但肚腩都勁 話係站姿唔啱引起 胸骨都係因為咁先突哂出嚟 著腰封可以幫到我糾正先叫我買
咁著落係幾好feel 就忍唔到手

利申:住元朗 成日經過雞地有間 唔知入唔入好 曾經買過bodi bra 比人sell到賴屎之後就好驚入胸圍鋪

求介紹

覆完post先見到你個回覆 我係見連登前排另一個bra post好多人讚佢先去買嚟試 橫掂我又住雞地

真心叫性價比最高既矯型bra
著過mm 覺得太厚谷得太勁 好壓
莎娜美 加價太勁 料好差 著1個月就鬆到離罩
Hafina 就同事介紹 我本身波底有肉 上胸無肉 格甩底背脊就大舊肉 著左5個月薄pad都有溝 咁肯定唔係深溝喇 但已經好感恩 住九龍都係照舊去yoho果間
想問下大家又會去邊到買sport bra
同埋點選先岩

其實我未搵到岩自己嘅sport bra
瘋狂走奶

W記有得賣 低form用過超正
Nike, Adi 都可以試 不過淨計上圍唔太準

W記係咪即係Wacxxx
之前試過Nike 感覺cup位岩 但背又好鬆 其實係咪正常

我都以為無用 我著左2個月佢個減肥神器食少勁多野 個sales話我個胃腩係企得唔好 自己企出尼既 而家真係扁番好多喎

真係要,夏天已經來臨。我男朋友同我一齊肥到隻豬咁,佢都已經開始話要做運動

放假冇街去認真真係做運動最kill time 就grad好驚

你本身都瘦底唔驚,我本身係瘦都係包包臉嘅微胖女,但隻腳都唔幼 。我都係出咗嚟社會做咗年幾嘢 同埋我有壓力同唔開心會瘋狂食嘢

搞咩瘦到咁誇,真係會冇肉喎 工唔會搵唔到,最主要睇你嘅薪酬待遇嘅期望。但出到嚟做嘢先知,唔係讀專科都係收得皮,分分鐘sales, waiter 嗰啲都高人工過我
Rm Sogo summer sale $500@3個

rm係 sogo有擺?

求介紹

Hafina 就同事介紹 我本身波底有肉 上胸無肉 格甩底背脊就大舊肉 著左5個月薄pad都有溝 咁肯定唔係深溝喇 但已經好感恩 住九龍都係照舊去yoho果間

我又係上胸無肉 仲要外擴 著要著d/e 除哂衫望落似得b
真心著咗mm三個月係明顯集中咗嘅 本身已經半放棄我個胸
試埋hafina睇吓邊個效果好啲再買死嗰間 satami 就應該不再錄用了
住九龍都過嚟買好誠心 店員姐姐同我講有客住海怡半島都特登過嚟

求介紹

我又係上胸無肉 仲要外擴 著要著d/e 除哂衫望落似得b
真心著咗mm三個月係明顯集中咗嘅 本身已經半放棄我個胸
試埋hafina睇吓邊個效果好啲再買死嗰間 satami 就應該不再錄用了
住九龍都過嚟買好誠心 店員姐姐同我講有客住海怡半島都特登過嚟

嘩 咁誇張 貪近去過荔枝角同葵廣果間 服務差好遠

我都以為無用 我著左2個月佢個減肥神器食少勁多野 個sales話我個胃腩係企得唔好 自己企出尼既 而家真係扁番好多喎

絲打有無買埋穚 定剩係買腰封?
我唔知嗰兩件會咁貴 本身仲諗住千幾蚊埋到單 想買夠兩套都唔捨得
同埋serve你個staff後唔後生? 我見好多絲打去到都話個店員係姨姨 但我啱啱嗰個姐姐嚟 好似無你哋講個姨姨咁專業咁

我唔知嗰兩件會咁貴 本身仲諗住千幾蚊埋到單 想買夠兩套都唔捨得
同埋serve你個staff後唔後生? 我見好多絲打去到都話個店員係姨姨 但我啱啱嗰個姐姐嚟 好似無你哋講個姨姨咁專業咁

短髮姐姐 仲有一個大肚既姐姐 都係後生既 好好人 好岩傾
我跟plan買61折!橋 腰豐 束褲 我覺得好抵 Bodibra 橋都5 6舊

我跟plan買61折!橋 腰豐 束褲 我覺得好抵 Bodibra 橋都5 6舊

我嗰個係短髮姐姐 可能嗰時我去葵芬mm遇到個店員太專業 教咗我勁多嘢 對比之下佢顯得較hea
佢無sell我束褲 剩係話買橋+腰封 第二件有85折 好似你咁買嘅話最後要幾錢
可能因為我買過嗰啲更平先覺得佢貴 以前satami 買橋好似都係二三百 垃圾腰封直程可以積分+50蚊換
Braologie 都平唔少 但如果真係有效嘅話都抵買嘅
想問下絲打們有幾多個bra
之前係mm買咗三個
但成日懶手洗 著完就掟埋一二邊 搞到三個唔多夠替換 但又冇錢買太多
宜家過一排又心思思想買 好似上癮咁

我嗰個係短髮姐姐 可能嗰時我去葵芬mm遇到個店員太專業 教咗我勁多嘢 對比之下佢顯得較hea
佢無sell我束褲 剩係話買橋+腰封 第二件有85折 好似你咁買嘅話最後要幾錢
可能因為我買過嗰啲更平先覺得佢貴 以前satami 買橋好似都係二三百 垃圾腰封直程可以積分+50蚊換
Braologie 都平唔少 但如果真係有效嘅話都抵買嘅

搞咩瘦到咁誇,真係會冇肉喎 工唔會搵唔到,最主要睇你嘅薪酬待遇嘅期望。但出到嚟做嘢先知,唔係讀專科都係收得皮,分分鐘sales, waiter 嗰啲都高人工過我

本身骨架又細 以前又唔食野 好後悔 依家係咁食野做運動增返啲肉
想問下絲打們有幾多個bra
之前係mm買咗三個
但成日懶手洗 著完就掟埋一二邊 搞到三個唔多夠替換 但又冇錢買太多
宜家過一排又心思思想買 好似上癮咁

係咁搵都仲未有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞