(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike

lm

等我黎破壞一下大家嘅幻想,圖片來源係轉載某ig

不過唔洗太認真睇,因為唔知係咪同一下胸圍去比較,而且每個人嘅胸都唔一樣 起碼我地要有個概念,85D一定大過65G先

Volume 上的確係,都係果句用大家小學學啲數計下圓錐體體積就明
65 圍個volume 要比得上85d可能要到hij cup
平時去開 peach john d款好靚

去親都買啲最plain款 好鐘意啲好簡單嘅款

一係簡單到極緻,一係少女到無極限

冇錯 不過咁大個好只係着過兩個少女款 嫌唔實際

係貴啲 但好好j

[member] 佢D絲質睡衣都好撚正, 有d好sexy
仲有Yummy mart呢個牌子, 出埋d女僕set, 護士set, 天使/小惡魔set
次次出新既都忍唔住買

老公勁鍾意

話說之前買過護士set好好j
但男朋友冇情趣,直接扯開無視

利申喺瘦啲時候著
又黎,pj厚墊,都唔想再解釋
一竹竿打沉一船人,正如我都唔會講到好硬話mm偏細,總有啲款係無偏細
不過日本bra大部分杯型都偏尖就真,唔知點解

亞洲人胸型偏尖?我胸型都尖尖哋但係都幾圓。
一竹竿打沉一船人,正如我都唔會講到好硬話mm偏細,總有啲款係無偏細

講起pj,我之前去試過work bra
感覺雖然佢出到F 定G,都係無墊嘅
但係好似有啲偏細,因為當時我F 去試返佢個F 走奶走左一大半出黎

去親都買啲最plain款 好鐘意啲好簡單嘅款

一係簡單到極緻,一係少女到無極限

冇錯 不過咁大個好只係着過兩個少女款 嫌唔實際

係貴啲 但好好j

[member] 佢D絲質睡衣都好撚正, 有d好sexy
仲有Yummy mart呢個牌子, 出埋d女僕set, 護士set, 天使/小惡魔set
次次出新既都忍唔住買

老公勁鍾意

話說之前買過護士set好好j
但男朋友冇情趣,直接扯開無視

利申喺瘦啲時候著

yummy mart要黎做情趣係幾好睇,但係平時著就唔好啦,啲料好差,一扯就爛咁嘅feel

呢啲只係增加情趣 完全唔會著出街

可能係啦,但好多人都唔like個bra咁尖,我自己就無所謂,總之岩著就得

冇錯,喺度講得多又想買
65D有咩牌子好推介?
等我黎破壞一下大家嘅幻想,圖片來源係轉載某ig

不過唔洗太認真睇,因為唔知係咪同一下胸圍去比較,而且每個人嘅胸都唔一樣 起碼我地要有個概念,85D一定大過65G先

啲圖又好似幾堅,同我睇啲女全身咁樣
女友2個月左右就出去買新bar (娜姐個間)
其實有無必要咁短時間就買新呢?
我自己孖煙通一年先買新
我自己孖煙通一年先買新

男人條牛仔褲可以成年唔洗添
bra著得耐會變型連個胸都變型,但你條孖煙通多菌邋塌條J唔會變型

明白了
其實有無話邊間專業幫人訂造內衣?
我覺得娜姐間野啲內衣流流地
我自己孖煙通一年先買新

男人條牛仔褲可以成年唔洗添
bra著得耐會變型連個胸都變型,但你條孖煙通多菌邋塌條J唔會變型

明白了
其實有無話邊間專業幫人訂造內衣?
我覺得娜姐間野啲內衣流流地

唔清楚邊度有得訂不過娜姐個brand 係流流地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞