(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike

即係可能你有高低膊等等嘅膊位問題?

我痛左邊
但我無高低膊
之前係台灣mm買特價款
大概二百零蚊個但感覺都ok
想問香港有無類似嘅選擇
香港mm係咪貴d
peach john
d lace好靚

我痛左邊
但我無高低膊

好撚痛

唔係,其實cup 只係相距
大家同一個cup 個圍愈細 個最高峰個位其實愈細
例如 c cup,要相距14 cm
70圍嘅話,就85cm 已經c cup
但係80圍就95cm
咁外觀上95cm 就凸過85 咪會覺得大啲
咁樣易唔易明啲

絲打講得好

係嘅,但著80圍喎 下胸圍80喎!
上圍都係97.5cm,都未過百

最正都係細圍大波
下圍70但上圍過百

細圍大胸簡直人生贏家

自己度下啦,齋估係無用

冇錯 出面啲staff隔衫隔bra度始終有唔同

唔一定有C有D就係大波
70C 70D好細架咋,唔係籃球咁(我咁講唔知又hurt左幾多個自信心好高嘅人,但事實

70c都細嘅話 咁我呢個65c點算
65圍都幾煩 自己無著開日本牌子 但好似除咗日本牌子冇乜其他好嘅牌子有65圍 所以我都係著緊70

我話你知,你唔想平,就好好度size,唔好著錯bra
矯唔矯形都好,著錯左圍個胸會越來越散,胸輪廓無曬
我夠唔係著矯形bra啦,咪一樣修到咩副乳乜乜乜,根本個bra岩,d肉就會自己慢慢回流返,唔洗死cool爛cool

著岩真係好重要,矯唔矯個人選擇但首先要岩size
唔岩真係咩都唔洗講

自己度下啦,齋估係無用

唔一定有C有D就係大波
70C 70D好細架咋,唔係籃球咁(我咁講唔知又hurt左幾多個自信心好高嘅人,但事實

70c都細嘅話 咁我呢個65c點算
65圍都幾煩 自己無著開日本牌子 但好似除咗日本牌子冇乜其他好嘅牌子有65圍 所以我都係著緊70

其實mm 同satami 好似都有改帶服務 不過要你主動提好似係

之前係台灣mm買特價款
大概二百零蚊個但感覺都ok
想問香港有無類似嘅選擇
香港mm係咪貴d

自己度下啦,齋估係無用

唔一定有C有D就係大波

無錯

自己度下啦,齋估係無用

唔一定有C有D就係大波

無錯

啲人話咩70CD係瘦底大波,我再望返自己個bra,真係得啖笑

仲有啲人話咩70 75 CDE cup對波好重,搞到膊頭好痛,要戴粗帶bra 我又係得啖笑
自己姿勢唔好搞到痛又賴落對波到,人地70GHI都未呻

我自己去到F 果陣會比較易攰,h先間唔中有小小腰痛
不過自己知自己事 懶挺直寒背其實點都會痛 唔係好關cup 事

自己度下啦,齋估係無用

唔一定有C有D就係大波

無錯

啲人話咩70CD係瘦底大波,我再望返自己個bra,真係得啖笑

睇下咩身型啦 有啲人真係18吋腰咁70D係佢個身計就比例上計都唔算細

仲有啲人話咩70 75 CDE cup對波好重,搞到膊頭好痛,要戴粗帶bra 我又係得啖笑

不過自己知自己事 懶挺直寒背其實點都會痛 唔係好關cup 事

所以搞好啲坐姿企姿都係最緊要

不過負重愈大愈易寒係真嘅 我都成日俾醫生話我以前明明姿勢好靚 做乜而家搞成咁

自己度下啦,齋估係無用

唔一定有C有D就係大波

無錯

睇下咩身型啦 有啲人真係18吋腰咁70D係佢個身計就比例上計都唔算細

18 吋腰泡菜果啲女星都無

不過負重愈大愈易寒係真嘅 我都成日俾醫生話我以前明明姿勢好靚 做乜而家搞成咁

成日提下自己 冇辦法 好過寒完周身痛 我都想試下大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞