(絲入)絲打係邊到買bra?

1001 回覆
11 Like 87 Dislike
想買t-shirt bra同拆得帶嘅bra有無好介紹
淨係買過mm嘅bra

我都想知
成日唔知d露膊衫係應該帶咩bra

nu bra
著h&m 平bra ,百幾蚊一個. size好齊

H&m size少 70圍最盡見過c咋
著h&m 平bra ,百幾蚊一個. size好齊

H&m size少 70圍最盡見過c咋

size 齊但係最大得c
衰過68 喎
mm d bra 真心唔錯
幾靚 同埋前排有學生優惠有75折
著左一排真係可以改善到副乳
同埋有d系列可以幫你集中 效果幾好
去台灣玩咁岩見列佢做特價 計返黎400蚊兩套內衣褲好抵
係香港你預一個bra400蚊左右啦
之前有學生優惠一口氣掃左幾個
依家成個櫃都係mm
仲有去mm試bra個姨姨好好人 真係好有耐性幫你揀適合你既bra 同教你點著
不過好多人 佢試身既位又唔多 要等好耐 或者要揀d冷門時間先唔洗等咁耐
著過莎娜美,wacoal同RM
最後都係莎娜美好著,RM都唔錯
不過依家主要淨係買莎娜美,做左會員就每年生日果個月先去買8折,抵好多
Wacoal就唔岩我 一開始覺得幾好,果陣去泰國買聽人講平啲仲買多左幾個,愈著愈唔舒服
又講呢個話題 , 講到口都臭68,hnm,pj 著壞胸 ,得個靚字
我女朋友去 PMQ 間 me Me&ME,佢話舒服
又講呢個話題 , 講到口都臭68,hnm,pj 著壞胸 ,得個靚字

68係靚但好似冇乜大size
見到好平 好靚 但冇size唔敢買
我鍾意Calvin Klein同VS
宜家著緊mm同satami
mm push得好集中成條線
Satami就無咩push 但好自然咁承
但d料mm差好多覺得好薄好易爛
不過有學生優惠既話折左mm 2xx satami 3xx 都可以既
以前著wacoal 質料唔錯但可能係果陣唔識簡bra
覺得完全唔貼身唔岩自己

Btw wacoal/mm著d 但satami b
試過mm既c 係真係著唔落要d
心思思想試satami c到底係點
但唔好意思講

弱弱一問,mm 是什麼.....

Google打mm bra 就會有

Satami大概幾錢到?
bodibra既size假既我個aa cup fd 去試話係e我去千色店個啲胸圍店買300-400幾一個
之前見到另一個post有絲打推薦hafina
琴日走左去買
$400一個,買二送一(即係$800三個)

絲打去邊間分店?係咪要做member先有買二送一?
Bodibra真心好貴
但係真係有效 愈著愈大
不過完左個package都諗住轉
窮學生冇錢
上面果啲係男人定外國人
d bra size....
上面果啲係男人定外國人
d bra size....

日本size啫 嚇我唔到既
本身係喺femme_secret_lingerie買
著開32c 但早排買新bra覺得c cup好壓胸
薄杯但都突左成舊肉出黎好辛苦
之後早兩日去左bodibra睇
個sales話我要著e cup
點知一試又fit身
佢話出面舖頭好少有我size 叫我係佢到買
一睇個價錢 要$719一個
我當唐就嚇一跳 然後就買左一個
好想知絲打係邊買開bra 大概咩價位
上網睇過satami好似唔錯同埋under$500
仲有無其他舖介紹俾小妹
自問承擔唔起$719買一個bra

Bodibra我覺得呃人
佢一黎同我度拎個G出黎
其實咪報大d個size等你覺得自己身材好幫佢買多兩件
我平時都係著B/C 點會去G
同埋個bra著左兩三個月就變哂形
成著梅菜咁 哂左我成千蚊 千其唔好再幫襯

屌 我都覺得好撚呃錢 重呃鳩我買咗個6400 pakeage 然後買完先同我講尾數要俾cash
仆街 我著左2個月 啲bra變撚哂型 有無辦法可以退撚咗個pakeage佢 我重要分期還
不過老實講 著咗2個月左右 係有少少改善嘅

都話bodi bra d size同出面唔同 類似係A,A+,A- cup 佢會分做A,B,C cup
樓上有講 同埋乜個sales無同你地解釋咩
矯型內衣著兩個幾月收到少少副乳/ 背脊肉去翻胸前 個波大左都要換size
Bodibra我覺得矯型黎講係有效 同埋好似都多人唔知 正常個零星期要番去一次比佢幫你調較bra帶

Btw所有bra都係手洗好過機洗
Pj 行過入去一次就知全部都係厚墊到仆街點買得落手阿
Satami大概幾錢到?

2xx~4xx 都有,睇你咩cup
同埋有無折
一直著開mm雙弧系列 會越著越貼
之前同mm嘅staff傾計佢話幾靚嘅bra都係著60次就會失去功能性 所以幾個月就要換一次

搭單問邊度有承托力好嘅無肩帶bra賣?想買黎著露膊衫
之前見到另一個post有絲打推薦hafina
琴日走左去買
$400一個,買二送一(即係$800三個)

絲打去邊間分店?係咪要做member先有買二送一?

我去葵芳店,唔洗做member
唔係好sure不過我估間間都係長期呢個價,因為見過好幾次以前既post都有講過佢地買二送一

同埋佢地可以批發價$2000/10個咁買,唔限時間同size,同人夾又得
諗住著一排覺得好著先同fd夾
本身係喺femme_secret_lingerie買
著開32c 但早排買新bra覺得c cup好壓胸
薄杯但都突左成舊肉出黎好辛苦
之後早兩日去左bodibra睇
個sales話我要著e cup
點知一試又fit身
佢話出面舖頭好少有我size 叫我係佢到買
一睇個價錢 要$719一個
我當唐就嚇一跳 然後就買左一個
好想知絲打係邊買開bra 大概咩價位
上網睇過satami好似唔錯同埋under$500
仲有無其他舖介紹俾小妹
自問承擔唔起$719買一個bra

Bodibra我覺得呃人
佢一黎同我度拎個G出黎
其實咪報大d個size等你覺得自己身材好幫佢買多兩件
我平時都係著B/C 點會去G
同埋個bra著左兩三個月就變哂形
成著梅菜咁 哂左我成千蚊 千其唔好再幫襯

屌 我都覺得好撚呃錢 重呃鳩我買咗個6400 pakeage 然後買完先同我講尾數要俾cash
仆街 我著左2個月 啲bra變撚哂型 有無辦法可以退撚咗個pakeage佢 我重要分期還
不過老實講 著咗2個月左右 係有少少改善嘅

都話bodi bra d size同出面唔同 類似係A,A+,A- cup 佢會分做A,B,C cup
樓上有講 同埋乜個sales無同你地解釋咩
矯型內衣著兩個幾月收到少少副乳/ 背脊肉去翻胸前 個波大左都要換size
Bodibra我覺得矯型黎講係有效 同埋好似都多人唔知 正常個零星期要番去一次比佢幫你調較bra帶

Btw所有bra都係手洗好過機洗

我買過 燒錢 堅持唔到日日著 試過著到抖唔到氣跟住望野有黑色閃閃下
利申 satami rm都幾好著
Satami著完都收到副乳
Rm個圍34要買32 勁快鬆 但勝在多款又夠平
satami 幾好着 但真係貴
satami 幾好着 但真係貴

我都係着c薄杯架本身 但咇哂啲肉
絲打你應該係d
satami都比e我着
Rm d 杯好細,唔足碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞