[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
睇真啲,會唔會係成個 PCIe bus 死咗...
如果正常機行 adb shell cat /proc/bus/pci/devices 會睇到乜?
我睇到係空白

PS C:\adb> adb shell cat /proc/bus/pci/devices
0000 17cb0300 114 ff300004 0 0 0 0 0 0 100000 0 0 0 0 0 0
0100 168c003e 114 ff400004 0 0 0 0 0 0 200000 0 0 0 0 0 0 cnss_wlan_pci

即係 PCIe 淨係 wifi 有用到
其他嘢因為冇關所以就冇影響
我都係傾向係同 PCIe 有關嘅 circuit 有嘢出事

我想知你個mac address 係寫咩
8.0 preview 4應該今個星期出
google收左preview3 ota
睇真啲,會唔會係成個 PCIe bus 死咗...
如果正常機行 adb shell cat /proc/bus/pci/devices 會睇到乜?
我睇到係空白

PS C:\adb> adb shell cat /proc/bus/pci/devices
0000 17cb0300 114 ff300004 0 0 0 0 0 0 100000 0 0 0 0 0 0
0100 168c003e 114 ff400004 0 0 0 0 0 0 200000 0 0 0 0 0 0 cnss_wlan_pci

即係 PCIe 淨係 wifi 有用到
其他嘢因為冇關所以就冇影響
我都係傾向係同 PCIe 有關嘅 circuit 有嘢出事

我想知你個mac address 係寫咩

連 device 都 init 唔到咁就緊係 02:00:00:00:00:00
圓角mon
http://www.androidauthority.com/google-pixel-xl-2-image-leak-786694/

好似幾靚

我要機呀

Lg

俾多最後一次機會佢
起碼今次google應該學精咗
如果唔係, google要道歉
又真係幾型,我諗LG應該都唔會再犯同樣錯誤

最大問題反而係會唔會好似pixel咁無港行
http://www.androidauthority.com/google-pixel-xl-2-image-leak-786694/

好似幾靚

我要機呀

Lg

俾多最後一次機會佢

如果係香港買水貨,中bootloader會點算?

好似幾靚

我要機呀

Lg

俾多最後一次機會佢

其實808真係搞到LG好慘
你哋真係狗改不了吃屎
你哋真係狗改不了吃屎

今次我會學識上網買機

同埋求神拜佛 LG 唔好壞機
LG..
無3.5mm
未必有行
應該好撚貴
lg打死都唔買
LG先正,Nexus 5 到而加都係機王。
有無Nexus 5 既尿袋殻
LG先正,Nexus 5 到而加都係機王。
有無Nexus 5 既尿袋殻

N5用家表示已跳船

好似幾靚

我要機呀

Lg

俾多最後一次機會佢

今次學醒d
去 google store 買
屌lg個老母
番番下工用緊部機突然hand左 佢自己restart 點知就係咁loop google個畫面
換Pixel好定其他機好

on9機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞