[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
部Nexus 5x用左年幾 開芒用兩個鐘就冇曬電 d廠又唔出5”芒既高階機 都唔知有咩機好買

+1
啱啱壞左機
打算換iPhone 試下
部Nexus 5x用左年幾 開芒用兩個鐘就冇曬電 d廠又唔出5”芒既高階機 都唔知有咩機好買

+1
啱啱壞左機

se 唔錯
想問下你地係鬼域買既pixel 通常壞咩 同埋整係咪免費

岩岩問左 128冇得訂

岩岩問左 128冇得訂

訂都冇得訂?
Google真係on撚99
出部Flagship打iPhone竟然冇得賣

岩岩問左 128冇得訂

訂都冇得訂?

好想要機
[quote]想問下你地係鬼域買既pixel 通常壞咩 同埋整係咪免費

岩岩問左 128冇得訂

訂都冇得訂?
出部Flagship打iPhone竟然冇得賣 [/ quote]
好想要機

自己買美版 寄番黎

岩岩問左 128冇得訂

訂都冇得訂?

香港訂水貨

+1
啱啱壞左機

我情況都差不多
iphone, g6, s7 edge等等

未諗到換邊部 揀唔落

+1
啱啱壞左機

se 唔錯

買iPhone 7

+1
啱啱壞左機

se 唔錯

買iPhone 7

點解唔訂pixel
[quote]想問下你地係鬼域買既pixel 通常壞咩 同埋整係咪免費

岩岩問左 128冇得訂

訂都冇得訂?
出部Flagship打iPhone竟然冇得賣 [/ quote]
好想要機

自己買美版 寄番黎

美國都長期冇貨

岩岩問左 128冇得訂

訂都冇得訂?
好想要機

自己買美版 寄番黎

美國都長期冇貨

睇黎要捱到年尾等新iphone 唔鐘意用大機真係冇野好揀

岩岩問左 128冇得訂

訂都冇得訂?
好想要機

自己買美版 寄番黎

美國都長期冇貨

睇黎要捱到年尾等新iphone 唔鐘意用大機真係冇野好揀

我就係唔要美版
宜家仲有冇人係訂咗 ulm 仲等緊

ULM 個價係咪睇連tax?

等撚到無感覺

ULM你寄香港唔收tax, 不過佢前排加左價

等撚到無感覺

ULM你寄香港唔收tax, 不過佢前排加左價

佢唔計tax 個價我都接受到 但係壞左又點搞

定我叫我親戚英國帶返黎好

+1
啱啱壞左機

se 唔錯

買iPhone 7

點解唔訂pixel

無行貨
唔想有咩壞都要等個幾月

+1
啱啱壞左機

se 唔錯

買iPhone 7

點解唔訂pixel

無行貨
唔想有咩壞都要等個幾月

你幾時產生咗個錯覺整行貨就唔使等個幾月

+1
啱啱壞左機

se 唔錯

買iPhone 7

點解唔訂pixel

無行貨
唔想有咩壞都要等個幾月

我聽d 人去整 Samsung 定 LG
個幾禮拜就有得拎返

+1
啱啱壞左機

se 唔錯

買iPhone 7

點解唔訂pixel

無行貨
唔想有咩壞都要等個幾月

個幾禮拜就有得拎返

香港有幾間都有得訂大機128美版,但英版冇,諗緊衝唔衝好

+1
啱啱壞左機

se 唔錯

買iPhone 7

點解唔訂pixel

無行貨
唔想有咩壞都要等個幾月

個幾禮拜就有得拎返

香港有幾間都有得訂大機128美版,但英版冇,諗緊衝唔衝好

之前訂英版訂到好似斷尾咁
部n4 爆左芒 可以點拎返啲野

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

爆芒冇死機 但係又唔想換芒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞