[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
部n4 爆左芒 可以點拎返啲野

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

爆芒冇死機 但係又唔想換芒

我記得n4 就冇otg既

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

有開 adb 嘅話可以經 adb 睇個 screen
利申: 以前自己寫咗個 program 黎做

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

邊係adb
應該都冇開到

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

邊係adb
應該都冇開到

買線駁mouse

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

邊係adb
應該都冇開到

買線駁mouse

都話n4 冇
宜家仲有冇人係訂咗 ulm 仲等緊

ULM 個價係咪睇連tax?

等撚到無感覺

ULM你寄香港唔收tax, 不過佢前排加左價

佢唔計tax 個價我都接受到 但係壞左又點搞

定我叫我親戚英國帶返黎好

岩岩訂左機 但我又GOOGLE 到呢樣野
http://www.unlocked-mobiles.com/blog/google-pixel-and-pixel-xl-update/
大家有無諗過係淘寶訂機

爆芒定死機呀?
爆芒整返個芒咪得

邊係adb
應該都冇開到

買線駁mouse

都話n4 冇

淘mon返嚟? 難唔難搞

等撚到無感覺

http://www.unlocked-mobiles.com/blog/google-pixel-and-pixel-xl-update/

ULM訂左?? 咩model?

佢依家應該得XL 32GB Silver係有貨, 其他要等

等撚到無感覺

ULM訂左?? 咩model?

佢依家應該得XL 32GB Silver係有貨, 其他要等

我訂128 黑 細機, 我都等左咁耐, 唔怕再等多陣, 最緊要有貨出到比我,
好過出面搵極都冇貨訂
屌個system size 乜撚野事

6p

6p

刷錯32gb rom?

6p

刷錯32gb rom?

fixed
要用TWRP入去FIX 番個PARTITION
想問下 5x 有咩 錄電話對話app用?
裝左好多個都係錄唔到對方 ,得自己聲

same problem. 6p

same problem. 6p

有無人試過淘寶訂pixel呀

點解會有人想咁做

點解會有人想咁做

因為好撚抵屌

點解會有人想咁做

因為好撚抵屌

拿 我就係淘寶搵到間賣翻新機既 仲拆晒盒賣配件

點解會有人想咁做

因為好撚抵屌

拿 我就係淘寶搵到間賣翻新機既 仲拆晒盒賣配件

咁你買左?
用緊6p
出街用2個鐘左右就15%自動閂機
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電
用緊6p
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電

最新 update?
用緊6p
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電

最新 update?

7.1.2
用緊6p
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電

最新 update?

7.1.2

google store 買嘅話問下有冇得換機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞