[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
部pixel啲電開始用得快,見佢成日awake, 有咩辦法

用APP睇有咩APP AWAKE左你部機
有無人試過淘寶訂pixel呀

點解會有人想咁做

因為好撚抵屌

拿 我就係淘寶搵到間賣翻新機既 仲拆晒盒賣配件

見過一間, 問佢有冇啱imei原裝盒, 佢話無。都唔知係咪老鼠貨, 怕lock 機, 不了
部Nexus 5x用左年幾 開芒用兩個鐘就冇曬電 d廠又唔出5”芒既高階機 都唔知有咩機好買

+1
啱啱壞左機
打算換iPhone 試下

se 唔錯

買iPhone 7

點解唔訂pixel

無行貨
唔想有咩壞都要等個幾月

你幾時產生咗個錯覺整行貨就唔使等個幾月

我聽d 人去整 Samsung 定 LG
個幾禮拜就有得拎返

samsung唔係即日拎到咩😂
求救

早前去unlocked-mobiles 買咗Pixel. 好不幸我前幾日跌落地吓後就通話變咗冇聲

請問我要拎去邊度維修?
謝謝
用緊6p
出街用2個鐘左右就15%自動閂機
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電

最新 update?

7.1.2

google store 買嘅話問下有冇得換機啦

唔係Google store 嘅話可以點算
有無人試過淘寶訂pixel呀

點解會有人想咁做

因為好撚抵屌

拿 我就係淘寶搵到間賣翻新機既 仲拆晒盒賣配件

咁你買左?

咁都仲買
用緊6p
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電

最新 update?

7.1.2

華為
用緊6p
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電

最新 update?

7.1.2

華為

呢啲過咗保維修要預咗俾人撚
剛剛見到美國google store XL 128黑銀都有貨

英國快手D唔該
用緊6p
有冇咩方法搞掂佢
邊到有得換電

最新 update?

7.1.2

華為

呢啲過咗保維修要預咗俾人撚

無計, 咦家有個CLASS ACTION 告緊華為, 遲啲可能會變, 不過等唔到預比人撚

咁又係,連北美都無貨HK點會有

跟本 整唔到機 長期冇貨, 除左大廠做到野起到貨

我訂左機, 等撚到麻木左

128應該係長期都無貨

晒時間 機又冇 又學人賣

DLLM 我部pixel用左一個月死左機
整左差唔多一個月仲未有機拎
每個月白供部機

點死法
同拎去邊整?htc?

玩玩下死左
寄返美國

乜鬼域係美國機

應該英國wo...

唉 等左128黑好耐, 聽日落鬼域訂機算,

見到你地個個都要整機, 都係搵鬼域搞返算

我鬼域買左用左半年都無事喎
求救

早前去unlocked-mobiles 買咗Pixel. 好不幸我前幾日跌落地吓後就通話變咗冇聲

請問我要拎去邊度維修?
謝謝

求其喺香港搵間維修舖算啦
一係你就問下 ulm 可唔可以幫你過俾 LG 維修,不過你預要俾錢 LG 同埋寄過去要幾百蚊運費,同埋幾個月冇得用機
求救

請問我要拎去邊度維修?
謝謝

一係你就問下 ulm 可唔可以幫你過俾 LG 維修,不過你預要俾錢 LG 同埋寄過去要幾百蚊運費,同埋幾個月冇得用機

點解關lg事
想放Pixel XL, 128 black.
用少於3個月,想轉S8+.
有意可pm
唔好意思,細佬知自己去錯區。
求救

請問我要拎去邊度維修?
謝謝

點解關lg事

發咗神經
應該係 google
呢度有幾多個係訂左ulm 等緊架

用APP睇有咩APP AWAKE左你部機

Android OS
點解決
啱啱先見到 Carrier Services
係咪 Google 出黎整整蠱人
啱啱先見到 Carrier Services
係咪 Google 出黎整整蠱人

有冇人有性趣? 我係dbrand唔小心訂左多套,左下角係我貼完既效果

幾$$

巴打你自己出價吧

150可以嗎

tg: cpahkgolden

Telegram 搵我吧

巴打去左邊
求救

請問我要拎去邊度維修?
謝謝

點解關lg事

發咗神經
應該係 google

我琴日EMAIL 咗
但未覆

好緊張.....而家變部機變咗做啞既PIXEL PAD...希望可以寄去整

等左5個月是咪破紀錄

等左5個月是咪破紀錄

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞