[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
都唔知等唔等pixel2好
等到佢出都唔會有行貨
明明就大把香港人追
Android One唔知係邊post好
Sharp X1
https://youtu.be/l1S4onkEWOA
唔知黎到香港會幾錢?
Snapdragon 435 / 3gb ram 唔打機會唔會好慢
(利申: 用緊Oneplus 2, s810/4gb ram)
Sharp X1
唔知黎到香港會幾錢?
Snapdragon 435 / 3gb ram 唔打機會唔會好慢
(利申: 用緊Oneplus 2, s810/4gb ram)

唔錯, 唔打機應該夠用
我想買部
香港邊間水貨店買pixel 好?想要黑色…32 or 128 都得定係等pixel 2 定係換u11
香港邊間水貨店買pixel 好?想要黑色…32 or 128 都得定係等pixel 2 定係換u11

急就換u11好過啦 除非覺得5.5太大部

急就換u11好過啦 除非覺得5.5太大部

而家部機壞壞地,同埋而家部機5.7 好鬼大,想換部細啲pixel 應該岩岩好,不過見到咁多spec 勁啲又差唔多價真係心大心細
Pixel 有既更新係 U11 取代唔到

各位死晒機既人,而家用緊咩機 ?

係呀,所以問下邊度買可靠啲
Sharp X1
唔知黎到香港會幾錢?

唔錯, 唔打機應該夠用
我想買部

咪姐係Nokia 6 既spec
終於可以脫離 Nexus 依個家庭

用返部六年前嘅機

用返部六年前嘅機

Galaxy Nexus?

用返部六年前嘅機

暫時重用到5x ,如果機有問題都會用番galaxy nexus

我喺ulm買,有咩事就要送返去uk搞
所以而家用得好小心

所以而家用得好小心

ulm 成世都唔出貨 不了

所以而家用得好小心

我係勁好彩,零晨12點嗰時見佢128 細白show in stock,即刻狗衝買機
好快就送到比我

所以而家用得好小心

我係勁好彩,零晨12點嗰時見佢128 細白show in stock,即刻狗衝買機
好快就送到比我

幾時買

用返部六年前嘅機

都話明脫,點會係 GN
pixel xl 2 由LG代工?
又燒底版 bootloop?
pixel xl 2 由LG代工?
又燒底版 bootloop?

睇下G6 燒唔燒咪知囉

用返部六年前嘅機

都話明脫,點會係 GN

Xperia P?

如果領域有就幫襯
有咩事佢幫你寄返英國整
之前試過,前後等左兩個月
Sharp X1
唔知黎到香港會幾錢?

唔錯, 唔打機應該夠用
我想買部

咪姐係Nokia 6 既spec

呢個行pure android 呀.....
我部機想死 電叉唔得到太好
有咩地方換 定自己換?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞