[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

LG Pixel 2
死多次底板
如果今年仲係無行貨嘅話,睇怕下一部電話應該唔再用GooglePhone
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板
唔死底板嘅,都可以留意吓
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板

除非佢講到明三年免費保換機包人為損壞啦
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

見上面話有買lg兩年保?
有得買會局買
買既同google 買
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板

換機都係其次, 用用吓突然燒底板救唔返啲data先大鑊
除非你日日用電腦backup或者上網plan夠data隨時做cloud backup
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板

日本人果種道歉心態好值得鄰國學習

一年半載就大規模燒底版,到今時今日都唔認係有問題,道歉都無

香港LG真係好垃圾 同香港三星一樣
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板

除非你日日用電腦backup或者上網plan夠data隨時做cloud backup

咪係
死底版
鬧鐘都唔撚響
過關叫你出示eticket 都無得出示

我部6P第一次燒底板就係用完WhatsApp之後袋落腰袋,之後搭車途中拎出嚟就已經燒左底板,當時完全唔知發生乜事成個人呆左,入面好多重要嘅Data(公司、學校、私人....)全部無哂,真係痴線,一部電話正常咁用都可以突然間燒底板,搞到對GooglePhone冇乜信心,但自己又鐘意原生Android....
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板

當年粒N5開機制已經玩死我
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板

咪係
死底版
鬧鐘都唔撚響
過關叫你出示eticket 都無得出示

我部6P第一次燒底板就係用完WhatsApp之後袋落腰袋,之後搭車途中拎出嚟就已經燒左底板,當時完全唔知發生乜事成個人呆左,入面好多重要嘅Data(公司、學校、私人....)全部無哂,真係痴線,一部電話正常咁用都可以突然間燒底板,搞到對GooglePhone冇乜信心,但自己又鐘意原生Android....

既然啲嘢咁重要咁點解可以唔 backup
就算唔死底板都仲有好多其他原因可以令你冇咗啲 data
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

有得買會局買

就算乜野牌子都比你2年保又點,2年內任壞包整,壞係損失消費者既資料同時間、不便

1年保,壞左拎上去整都晒時間去等!

可靠性高既手機通街都是

我買5x嗰陣有加到兩年保,計埋原廠保total 3年

佢話如果壞件冇件換可以用買機嗰個價,加錢買其他機,or換其他低過或同等價錢嘅機

btw希望部機快啲壞

ps,今年2月壞過一次,未過原廠保,免費整
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

有得買會局買

就算乜野牌子都比你2年保又點,2年內任壞包整,壞係損失消費者既資料同時間、不便

1年保,壞左拎上去整都晒時間去等!

可靠性高既手機通街都是

我買5x嗰陣有加到兩年保,計埋原廠保total 3年

佢話如果壞件冇件換可以用買機嗰個價,加錢買其他機,or換其他低過或同等價錢嘅機

btw希望部機快啲壞

ps,今年2月壞過一次,未過原廠保,免費整

華為得1年保
bootloop苦主等唔切Pixel轉會都唔知轉去邊好
有無巴打考慮oneplus5
到底pixel2幾時出

到時咪又係無行貨

如果lg 出可能會有

仲買?

睇吓G5死唔死底板

完全側側膊,轉移視線賣新機話新機冇呢啲問題咁添啦!
美國果邊都可以集合苦主叫回水,香港真係....唉.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞