[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
咦原來我冇 del quote
部 5X 過咗英國都有成個半月,仲未有聲氣
星期六5x申請換機,今日就黎左
利申google store買已過保
新post留名,入google我信
上個月磚左5X
Google同我換左機

咁又過左一個月

而家都唔敢再上Android 7
PIXEL XL
幾時返貨啊屌
上個月磚左5X
Google同我換左機

咁又過左一個月

上啦,早啲死咗佢趁仲有得換可以再換多部
認真要死嘅話你上唔上都會死,不如勤力啲 backup 仲好

有新modem
上個月磚左5X
Google同我換左機

咁又過左一個月

上啦,早啲死咗佢趁仲有得換可以再換多部
認真要死嘅話你上唔上都會死,不如勤力啲 backup 仲好

死機真係唔關android 7 事
勇士Nexus 5x已用OTA上7.1.2 冇死機 多左個捽指模睇notification功能
有無人7.1.2指紋有問題
係咁解鎖唔到,del完指紋諗住再register過
點知register果陣佢淨係認到一下 用唔同手指禁都係當你一樣指紋
係咪多手汗/sensor污漕左?
點知register果陣佢淨係認到一下 用唔同手指禁都係當你一樣指紋

指紋應該3下全食指,3下半下庄指紋用食指上庄認證,唔知你明唔明我就係咁set,正常人用指紋解鎖都唔會用成隻手指,當你第一次第二次唔得就要power+密碼開,只有自己set到一掃即開
N5X 12月尾死機後換機後3個月 暫時都未有事

利申 海外GOOGLE STORE 買
死機後怒屌GOOGLE(連寫3封EMAIL + 打電話)
我部Nexus 6 終於無support, 可以玩返Flash ROMs

指紋應該3下全食指,3下半下庄指紋用食指上庄認證,唔知你明唔明我就係咁set,正常人用指紋解鎖都唔會用成隻手指,當你第一次第二次唔得就要power+密碼開,只有自己set到一掃即開

完全睇唔明你寫咩

set指紋要6下,每下都要唔同位嘛,
我而加set次次都係去到1下就停,
佢sense到有手指會震,但係好似唔識分唔同位咁樣
試多幾次就話呢隻手指set唔到彈我出去

完全睇唔明你寫咩

簡單d都係set到自己既習慣,較到最好

set指紋要6下,每下都要唔同位嘛,
我而加set次次都係去到1下就停,
佢sense到有手指會震,但係好似唔識分唔同位咁樣
試多幾次就話呢隻手指set唔到彈我出去

沖完涼又無事了,可能真係隻手污糟
pixel影相冇eis 使唔使岩石手?

Pixel 有 EIS 呀
Nexus 6P 都已經有啦

Pixel 有 EIS 呀
Nexus 6P 都已經有啦

之前有人話拍片先有eis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞